Рапърът Machine Gun Kelly, годеник на Меган Фокс, се татуира в София (Снимки)

24 January 2023
24 часа
Machine Gun Kelly си татуира седем калинки в София СНИМКА: Инстаграм
Machine Gun Kelly си татуира седем калинки в София СНИМКА: Инстаграм

Рапърът Machine Gun Kelly си направи татус в популярно студио в София. MGK дойде в България заедно с годеницата си Меган Фокс, която пристигна у нас за снимките на филма "Подчинение".

MGK си е татуирал седем калинки на десния крак, понеже било щастливото му число. Той е пристигнал заедно с мениджърката си, която също се е татуирала. Тя се е свързала предварително със студиото, тъй като рапърът е харесал работата им.

"Беше пич, доста възпитан и интересен човек. Говорихме си спокойно за планети, Хари Потър и хорър манга. Нямаше никакво притеснение и бяха супер мили", разказа за "24 часа" татуистката Марина. Разказал е, че идва в България за трети път и че много му харесва. Machine Gun Kelly с татуистката си Марина

Machine Gun Kelly с татуистката си Марина

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/