3-те най-подходящи зодии за любов

09 January 2023
Тина Арнаудова

Докато никой, дори и най-големият пророк, не може да каже с точност какво съдба ни очаква, може да направим някои предположения за любовния ни живот въз основа на характеристиките, с които сме родени, благодарение на зодията, към която принадлежим. Кои три знака са най-подходящи за щастието на отделните зодии.

Овен

Вашите перфектни половинки са Лъв, Стрелец или Близнаци

Пълни с енергия и страст, вие се нуждаете от някого, който не изостава, когато сте се впуснали бурно през живота. Той трябва да съответства на вашата скорост по всяко време. С вашата гигантска индивидуалност имате склонността да сплашвате хора, принадлежащи към други знаци, които не са достатъчно силни характери.

Телец

Вашите перфектни половинки са Козирог, Дева или Риби

С почти магарешка упоритост и огнена наслада вие обичате нещата такива, каквито са и не си падате по изненадите. Предпочитате вашата половинка да е стабилна и последователна, така че да може да сте сигурни в нея по всяко време. Да контролирате всичко, което се случва около вас, е от съществено значение, за да бъдете щастлив.

Близнаци

Вашите перфектни половинки са Везни, Водолей или Овен

Вие сте толкова енергични, че има моменти, когато други мислят, че никога няма да се изморите. Благодарение на цялата енергия, която се опитва да избухне у вас, никога не сте концентрирани върху едно нещо твърде дълго. Ако вашият любим няма същата енергия, вие ще го изпепелите. Той трябва да бъде толкова страстен и любопитен, колкото и вие за всичко около вас.

Рак

Вашите перфектни половинки са Козирог, Скорпион или Телец

Вашата чувствителност и нежност гарантират, че ще се грижите за всички около вас колкото е възможно повече. Любезността и топлината ви обкръжават като аура, която привлича другите към вас. Но в процеса на грижа за тях, вие сте склонни да забравите за себе си, така че трябва да сте с някого, на когото му мука достатъчно за вас, за да прави и той за вас същото.

Лъв

Вашите перфектни половинки са Везни, Риби или Овен

Известен със силата и надмощието си, Лъвът не се колебае да каже на хората точно какво чувства или мисли. Има моменти, когато на околните им е трудно да се справят с вашите особености. Вашият партньор трябва да бъде някой, който е готов да ви даде пространство, за да бъдете такива, каквито сте. Освен това трябва да е достатъчно силен, за да ви върне в правия път, когато излезете извън контрол.

Дева

Вашите перфектни половинки са Телец, Козирог или Риби

Понякога повишената ви чувствителност може да затрудни ежедневието ви и затова имате нужда от някого, който да ви подкрепя и да разбира вашите изисквания и нужди. Наред с това разбиране, той винаги трябва да е до вас, защото и вие ще направите същото, без да се замисляте..

Везни

Вашите перфектни половинки са Водолей, Близнаци или Лъв.

Обичате да се запознавате с нови хора от другия пол. Това е любимото ви развлечение, вие сте най-популярният човек, където и да отидете. Хобито ви е колекционирате индивиди, пълни с красота, харизма и чар. Ако на партньора ви му липсва нещо от тези качества, бързо ще ви доскучае и ще го напуснете достатъчно скоро.

Скорпион

Вашите перфектни половинки са Скорпион, Рак или Риби

Непрекъснато сте в търсене на следващото приключение. За вас е много важно постоянно да ви е забавно, за да не пропаднете в дупката на скуката. Вие сте смъртоносно уплашени да не попаднете в монотонност и досадни задължения, така че имате нужда от партньор, който ще направи живота толкова вълнуващ за вас, колкото и вие за него.

Стрелец

Вашите перфектни половинки са Близнаци, Овен или Стрелец

Като роден скитник и пътешественик няма да се привържете към някого, който ви държи на едно място за твърде дълго. Вашето най-голямо желание е да бъдете свободни да изследвате всичко, което животът може да предложи. Това може да се направи само с човек, който е толкова ентусиазиран, колкото вас, за да се отправите заедно към ново приключение.

Козирог

Вашите перфектни половинки са Телец, Дева или Рак

Въпреки че сте прекрасни в организацията, това също означава, че имате много натоварен живот. С всичките си големи мечти често носите повече дини под една мишница. Вашият партньор трябва е достатъчно здраво стъпил на земята, за да ви служи като котва, така че да не се сринете и да изгорите в нещата, които трябва да направите.

Водолей

Вашите перфектни половинки са Близнаци, Овен или Везни

Известен с невероятния си интелект, вие сте много интригуващ човек, с когото да бъдете. За съжаление, не може да кажете същото за повечето хора, които срещате, така че трябва да намерите партньор, който да е интелигентен колкото вас. Ако той не може да насмогне на темпото ви, ще го изоставите почти в началото на връзката.

Риби

Вашите перфектни половинки са Дева, Рак или Скорпион

Това, което наистина желаете, е някой, който разбира вашата чувствителност и няма да се страхува да се грижи за вас. Като човек, който не е известен със здрава психика, на партньора ви се пада да ви събира от пода, когато се налага, и да ви помогне да откриете изхода на лабиринта от проблеми, в които постоянно се заплитате.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/