Годеникът на Лена Бориславова: Съдбата постави на пътя ми невероятна жена, която не се страхува

09 January 2023
24 часа
Мирослав Иванов и Лена Бориславова

СНИМКА: ФЕЙСБУК НА МИРОСЛАВ ИВАНОВ
Мирослав Иванов и Лена Бориславова СНИМКА: ФЕЙСБУК НА МИРОСЛАВ ИВАНОВ

"Имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи сила на хиляди слънца! Жена, която не бяга от трудните решения и не се страхува да действа в името на каузата, в която вярва. Затова и е толкова неудобна за мръсната машина."  С този пост във фейсбук Мирослав Иванов защити годеницата си Лена Бориславова.

В края на миналата седмица в канала на 7/8 се появи песен, с куп доста неприятни думи и гнусни сравнения, която е посветена на бившата говорителка на кабинета на Кирил Петков.  От "Продължаваме промяната" веднага защитиха Бориславова и обясниха, че ще я подкрепят в завеждането на дела. А Слави Трифонов опита да защити песента със сравнения с финландската премиерка Сана Марин и скандала "Мата Хари" около бившия министър-председател Бойко Борисов.

"Мръсната машина повече от година лее помия върху нея. Но те не осъзнават колко по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната дребнавост, пошлост и интелектуална немощ! Завистта и малодушието са присъщи за мнозина. Страхът – също. Страхът от Промяната. Защото в лицето на Лена, те виждат заплаха за тяхното мерзко съществуване", пише още депутатът Мирослав Иванов. И допълни, че "имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше такъв човек. Отдавна. Вече не. Вече ги отвращава".

Приятели, имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи сила на...

Публикувахте от Miroslav Ivanov в Събота, 7 януари 2023 г.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/