Най-често срещаните заблуди за секса след раздяла

01 January 2023
София Вътова

Не малко хора се връщат при предишните си половинки, но не за да продължат отношенията си оттам, откъдето са спрели, а за да се потъркалят още малко с тях между чаршафите. Въпреки вярванията, това не е страхотна идея. Да не говорим, че след себе си тя носи разкаяние, самосъжаление и самозаблуда. И не, един добър оргазъм не отмива горчилката и в сърцето, и в устата.

Кои са 6-те етапа, които се случват след плътско интимничене с бившия партньор.

Самозалъгвате се, че сте щастливи и желани

Това, че сте правили секс с някого, с когото имате минало, не означава, че ще имате бъдеще. Не означава и че след като се наситите плътски един на друг, ще ви споходи ненормално голямо щастие.

Не ви интересува мнението на околните

След секса с бившия се залъгвате, че не ви пука особено какво ще кажат приятелите ви за тази авантюра. Ваша работа е с кого спите. Не след дълго обаче започвате да изпитвате съмнения дали изобщо е трябвало да препускате отново към кревата на бившия си любим.

Надежда за помирение

Дори да сте спали само веднъж след раздялата си, това не означава, че трябва да пълните главата и душата с надежда, че ще се съберете отново.

Вярвате, че ще се влюбите отново

Ами не! Размяната на телесни сокове с някого, с когото си бил доскоро, по-скоро отваря стари рани, а не произвежда нов емоционален епител.

Най-вероятно чудото на любовта се случва, но е толкова рядко, че възможността да видиш еднорог е по-реалистична.

И наистина няма толкова добър секс на света, който да накара сърцето отново да се влюби, ако си е отишло отнякъде.

-----

Незабавно съжаление

На сутринта след горещата размяна на ласки с бившия ви хващат лудите.

Вече сте били там, правили сте хиляди пъти секс с него, защо се върнахте? Наясно сте, че сте по-добре без него и със сигурност има доста по-подходящ любим за вас нейде по широкия свят. Иска ви се да изпочупите цялата къща или да запалите матрака в хотела. Толкова сте разстроени от себе си, че сте готови да заминете на другия край на света, за да не правите повече глупости.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/