Основната причина за нещастието според зодията ни

18 December 2022
Тина Арнаудова

Знаете ли, че вашият зодиакален знак може да е причината за вашето нещастие?

Планетите не искат никой от нас да бъде нещастен. Но понякога нашите собствени личностни черти ни водят към ямата на това усещане.
Не знаем кой е правилният път или сме склонни да се самозабравяме по пътя. Така или иначе, ние ставаме тъжни, защото животът не се оказва такъв, какъвто сме си мислили, че ще бъде.

Астрологията идва на помощ и вече може да разберем какво нещастие ни измъчва според нашите зодии.

Помнете обаче, че депресията и това да си нещастен не е едно и също. Нещастието може да изчезне в рамките на един или два дни, но депресията продължава дълго време. Ако сте депресирани, може да се нуждаете от терапия, лекарства или и двете.

Овен
Това, че не се напрягате е причината да сте толкова нещастни. Обичате рутината и смятате, че това е най-доброто нещо за вас. Но отвътре знаете, че не се получава. Ако не внесете никаква промяна в живота си, тогава може би ще стане по-лошо. Така че излезте от зоната си на комфорт. Не забравяйте, че животът започва извън нея.

Телец
Опитвате се да контролирате всичко, включително хората, въпреки че има някои неща в живота, които не може да контролирате. Опитвайки се да накарате хората да мислят по вашия начин, вие просто проправяте пътя към провала. Освен това изразходвате половината от енергията и способностите си в опити да контролирате другите и губите по-голямата част от времето си в това. Така че отпуснете се и се справете с всичко, което имате, вместо да се опитвате да контролирате всичко.

Близнаци
Няма нищо лошо в това да бъдеш социален, но когато прекалиш, тогава нещата започват да се влошават. Вече имате този страх от изпускане на събития и затова правите всичко възможно да посещавате партита и социални събития, които просто ще ви изтощят. Отделете малко време, останете вкъщи и се опитайте да се отпуснете. Ще направи чудеса.

Рак
Престанете да се опитвате да бъдете светци. Да бъдете съпричастни, е сбъркана концепция за вас - давате твърде много. Но проблемът е, че когато раздавате толкова много, не успявате да запазите част за себе си и така оставате без нищо. Няма съмнение, че когато се справяте с толкова много емоции, ще се почувствате претоварени, което причинява нещастие. Но се опитайте да насочите част от своята съпричастност към себе си. Помогнете на себе си и след това може да опитате да помогнете на другите. И не помагайте на всички – не всеки го заслужава.

Лъв
Въпреки че имате своята лъвска гордост, вие все още се притеснявате какво могат да мислят другите за вас. Когато непрекъснато се тревожите за околните и какви са техните мисли, това оказва огромен натиск върху вас. Трябва да сте честни и искрени, но ако винаги се занимавате с живота си, опитвайки се да впечатлите другите, как ще бъдете ВИЕ? Приемете себе си такъв, какъвто сте и покажете на света.

Дева
Винаги се опитвате да запазите всичко в себе си. Винаги сте искали перфектен живот и бихте искали да запазите имиджа си на перфекционист. Резултатът: не се изразявате правилно. Това ще ви държи под много стрес и докато продължавате да потискате емоциите си, в крайна сметка ще ви направи апатични. Обичате да помагате на хората и вашите приятели също искат да помогнат – така че защо да не приемете тяхната помощ?.

Везни
Проблемът с вас е, че приемате нещата лично. Не всичко се върти около центъра ви и понякога малко критика е добра за вас. Винаги се опитвате да промените мнението на околните, но това няма да работи. Ако винаги мислите да промените друг човек, тогава оказвате много по-голям натиск върху себе си, отколкото сте способни да се справите, което води до нещастие. По-скоро се опитайте да се приемете и да се обичате. Това ще ви направи по-добри емоционално и духовно.

Скорпион
Гледате песимистичната страна на живота. Когато има някаква тъжна ситуация, вие сте склонни да влезете в яма на нещастието, от която не се опитвате да излезете. След като сте вътре в тази дупка, лека грешка ще ви повлече надолу и докато разберете какво да правите, вие сте загубили контрол и падате в бездънна яма.

За щастие, когато правите нещо, го правите добре. За съжаление, същото важи и когато става въпрос за преживяване на тъга. Така че е по-добре, ако погледнете от положителната страна на нещата. Просто оставете позитивността да тече през вас и след това я усилете, като тренирате и оставяте ендорфините да текат през тялото ви. Тогава сте в по-добра форма да се изправите пред живота.

Стрелец
Вие правите това, което другите искат от вас. Да се установите, да търсите традиционен живот и да сте рутинен възрастен не е това, което трябва да бъдете и вие го знаете. Това е основният източник на вашето нещастие. Вече нищо не изглежда вълнуващо. Вие сте в капан. Може би това е моментът, в който трябва да излезете и да преживеете промяна на въздуха. Опитайте се да отидете на почивка през уикенда с приятел или партньор и отново намерете щастието.

Козирог

Не сте склонни да поемате риск и това ви изяжда отвътре. Имате възможност да направите нещо, което искате, но знаете, че ако го направите, няма да получите възвръщаемост толкова бързо или толкова лесно. Но невинаги правим всичко за пари и не знаем кой проект може да се окаже доходоносен в крайна сметка. Така че най-добре е да проучите идеята повече и след това просто да пристъпите към осъществяването й. В крайна сметка никога не знаете какво ви носи бъдещето.

Водолей
Обичате свободата – искате да бъдете свой собствен шеф, но в момента живеете живота си под рамото на някой друг човек. Искате да правите нещата по свой начин, но не ви е позволено и това е просто ужасно. Знаете, че сте способни да бъдете независими и затова, когато някой се опитва да ви контролира, той просто ви ръководи по грешен начин. Време е да разберете какво искате и да го направите.

Риби
Правите определени неща само защото искате някой друг да ви харесва. Това улеснява живота ви, макар че не е задължително да ви прави щастливи. Време е да заемете позиция и да бъдете свой собствен създател. Направете крачка към независимост, вземете определени решения в живота си и продължете напред. Вие сте силни и ако използвате тази сила по правилния начин, може да постигнете величие по свой собствен начин.

Така че всичко, от което се нуждаете, е да направите една крачка за собственото си израстване и удовлетворение, за да се отървете от нещастието. И така, готови ли сте да предприемете тази стъпка? Разберете, че сте силни и макар че в началото може да ви изглежда плашещо, може да го направите, ако опитате. Не се страхувайте - просто го правете!

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/