Как истинската любов ни променя според зодията ни

15 December 2022
Тина Арнаудова

Според учението на астрологията единствената информация, която ви е необходима за повече вникване в преживяването от среща с някого, е неговият рожден ден. Слънчевият знак разкрива как взаимодействаме със света и как управляваме междуличностната динамика. Той хвърля и светлина върху нашите силни и слаби страни и начина, по който се ориентираме във взаимоотношенията. Някои знаци са прекалено идеалистични, докато други имат по-практичен подход. Някои зодии търсят стабилност, докато други са свързани с пламенна страст.

Всеки знак има свой собствен уникален начин на изживяване на любовта. Нека разберем как истинската любов ще ви промени, когато я срещнете, според зодиакалния си знак.

Овен
Ще загубите своята импулсивност
Свикнали сте да се изправяте, но може би този път ще паднете. И ще бъдете щастливи от това. Ще бъдете по-малко интензивни и по-спокойни. Вие сте най-енергичните в зодиака и се страхувате да се забавите заради връзките. Но когато откриете вашия човек, вече няма да изоставате от победата, а ще постигнете целите си с новооткрито изпълнение. Ще дадете приоритет на времето си, което да прекарате с него.

Телец
Вие ще приемете „промяната“
Вие сте териториален човек, а също и упорит. Вашата истинска любов ще ви промени по начин, по който ще станете възприемчиви към промени и ще им позволите да ви изведат от зоната ви на комфорт.

Близнаци
Ще намерите спътник, с когото искате да прекарате живота си
Тази любов ще запази вашето самосъзнание. Най-накрая ще откриете кой сте. Вашите демони и ангели са у вас и вие няма да избягате от себе си. Ако се влюбите в правилния човек, никога няма да ви е скучно с него. И това е силата на любовта.

Рак
Ще се освободите от страха и несигурността си
Тъй като сте свръхчувствителен и прекалено емоционален знак, вие ще счупите високите стени, които сте изградили за себе си, когато сте влюбени. Ще си позволите да се чувствате и да бъдете уязвими. Ще си позволите да бъдете наранени и това е, което ще ви напомни какво е да изпитваш чувства. Ще разберете, че любовта си струва всичко. Най-накрая намерихте някой, на когото може да се доверите и да покажете своята незащитена страна.

Лъв
Спирате да поставяте себе си на първо място
Въпреки че сте известни като знакът, който живее за внимание, когато сте влюбени, ще започнете да поставяте половинката си пред себе си. Вие ще поставите нейното щастие пред вашето и дори няма да го осъзнаете през повечето време. Ще откриете безкористната страна на себе си, за която дори не сте знаели, че съществува. И ще бъдете изненадани за всички неща, които сте способни да правите. Всичко в името на любовта. Този път ще искате да споделите светлината на прожекторите.

Дева
Ще намерите баланс
Вашите несигурности ще отидат на заден план. Няма да бъдете постоянно самосъзнателни, както преди. Ще бъдете по-любящи и щедри към себе си. Няма да ви пука какво мислят хората за вас. Тази любов ще ви изпълни с увереност и ще ви научи да бъдете доволни в собствената си кожа. Когато спрете да бъдете критични и станете толерантни към нечии недостатъци, тогава знаете, че някой е дошъл и ще ви се огънат капачките.
.
Везни
Ще спрете да угаждате на хората
Търсите мир и винаги сте внимателни, докато решавате каквото и да било. През целия си живот сте били заобиколени от хора поради вашата социална природа. Но този път ще разберете силата на индивидуалността. Вече няма да харесвате твърде много хора и ще разберете, че липсата на тълпа около вас може да донесе много спокойствие. Любовта ще ви научи как да се чувствате доволен в собственото си присъствие. Истинската любов ще ви научи да изразявате собствените си мнения и да спрете да цените външното отражение.

Скорпион
Ще разбиете стените, които сте изградили около себе си
Скорпионите са известни със своята интензивна и потайна природа. Когато сте влюбен, ще се отворите като личност. Ще си позволите да бъдете уязвими и да не се чувствате зле от това. Скорпионите са известни с това, че са свирепи. Но сега ще съблечете кожата и ще бъдете нежни. Загрижени и любящи. Ще се отворите, както пеперуда разтваря крилата си за първи път. Знаете, че сте влюбени, когато отпуснете бдителността си и може да се доверите напълно.

Стрелец
Ще ви е грижа за чувствата на партньора си
Вие сте отворени, свободолюбиви и обичате да живеете за момента. Но нещата ще се променят, след като намерите своя „значим човек“. Дивата душа най-накрая ще бъде опитомена и няма да има нищо против. Ще вземете предвид чувствата на този конкретен човек и ще станете по-търпеливи с него. Известно е, че хората, принадлежащи към този звезден знак, са скитници, но когато намерят любовта, вие ще знаете, че може би понякога домът има две ръце и пулс. Ще продължите да се връщате към този, когото обичате, дори ако пътувате по целия свят. Ще запомните корените, без значение колко зелени са листата, метафорично казано.

Козирог
Най-накрая ще се научите да бъдете оптимисти
Козирози, имате консервативен и скептичен ум. Мислите 10 пъти, преди да вземете незначителни решения, така че си представете какво бихте направили, когато става въпрос за любов и емоции. Но след като Козирог се влюби, няма спиране. Представителите на тази зодия наистина са мнителни същества, но след като се доверят на някого, ще разберат, че са намерили своята сродна душа. Козирог, приятелю, знаеш, че си влюбен, когато можеш да се чувстваш удобно около партньора си и, разбира се, намираш време за него в натоварения си работен график.

Водолей
Ще загубите индивидуалистичната си жилка
Този звезден знак е изправен пред трудно време да се примири с емоциите си. Ще ги избягват възможно най-дълго. Да бъдеш влюбен, ще те накара да се изправиш пред истинското огледало на това кой си и какво наистина чувстваш. И няма да може да избягате от него. Ще искате да сте с него през цялото време. Няма да имате нищо против да споделите своите уникални идеи и мисли с този човек.

Риби
Ще почувствате вълнение
Риби, обичате идеята за любов и понякога създавате за вас мечтана вселена, която често ви кара да бъдете наранени, ако тези фантазии не се изпълнят. Намирането на истинската си любов ще ви научи как да бъдете търпеливи с другите. Не се страхувате да бъдете уязвими, но ще се научите да давате на хората време да се подготвят. Вече няма да бързате с нещата. Най-накрая намерихте някого, който може да разбере емоциите ви и да ви убеди да опитате нови неща, забавлявайте се извън зоната си на комфорт.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/