Филип Буков - за проблемите с алкохола и наркотиците

28 November 2022
24 часа
Актьорът Филип Буков
Актьорът Филип Буков

Актьорът призна за бохемския си начин на живот, алкохола, наркотиците и спорта пред Нова

Актьорът Филип Буков с признания, които никога не сте очаквали. Наркотици, алкохол и спорт. Загуба, предателство и любов. И спомен за Стефан Данаилов. Преди три години на днешния ден България загуби един от най-емблематичните актьори в своята история. Мастъра  е учител на Филип в театралната академия.

“Легендата е, че в нашата фамилия нищо не се случва лесно”, споделя Буков. “Спортът ми помага да износя на раменете си и славата, и самотата, това да стоя здраво стъпил на земята. Благодарение на спорта аз намирам отговор трудните моменти”, казва актьорът.

Буков разказа за бохемския начин на живот, който е водил, след като спира да се занимава със спорт. Тогава посяга към алкохола и наркотиците. “Занимавах се с бокс. Този спoрт често предполага едно влияние от един определен контингент хора, където животът е лесен, където парите се изкарват за час-два, където наркотиците не се заплащат”, разказва Буков.

“Работих като момче за всичко. В един момент обаче цялата тази приказа приключи. Тогава бях в най-трудния момент в живота си”, споделя още актьорът.

Решава да стане актьор. Иска да се занимава с театър. “Не са ме вълнували толкова популярността, славата. Винаги съм харесвал повече драмата. Искам да сляза от сцената емоционално опустошен”, казва Буков. “За съжаление обаче това не ми се случва. Но аз разбирам, че може би е етап от живота”, допълни той и призна, че в момента се намира в “творчески застой”.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/