Най-верните зодиакални знаци

27 November 2022
Тина Арнаудова

Изневярата може да бъде като пристрастяване, тъй като колкото повече изневеряват някои хора, толкова повече искат и толкова по-добри могат да станат в игнорирането на моралния компас на партньора си.
Усещате ли, че вашата половинка е честна с вас? Ако не усещате, че крие неща от вас, това не означава, че не върши нещо зад гърба ви.

В крайна сметка трябва да се доверите на интуицията си. Само защото няма червени знамена пред очите ви, това не означава, че липсват. Просто означава, че няма такива, които да видите.

Класиране на зодиите по тяхната вярност. Започваме с тези, на които рядко им хрумва да мръднат в страни.

1. Рак

Докато емоционалните нужди на Рака са задоволени и той се чувства сигурни в отношенията си, той е верен.
Ракът е свързан с намирането на своята сродна душа и пускането на корени. Той не се шегува, когато става въпрос за връзки. Докато се чувства ценен от партньора си, Ракът дори не би помислил да се отклони от правия любовен път.

2. Скорпион
Може да отнеме известно време, докато Скорпионът изостави бдителността си и позволи на някого да се доближи до него, но след като създаде силна връзка, той е изключително верен.
Въпреки това, ако доверието му е нарушено, тогава нещата могат да се объркат. Скорпионите са отмъстителни и имат цял арсенал, с който да го докажат.
Те са точно толкова верни, колкото и партньора им и нито една минута повече. Така че, за да си възвърнат самочувствието, те се нуждаят от отмъщение.

3. Козирог
Козирозите приемат ангажиментите много сериозно и са едни от най-верните зодии. Ако са в силна връзка, вероятно вече са започнали да мислят за бъдещето и няма да искат да направят нищо, за да го застрашат.
Ако не са щастливи в отношенията, най-вероятно е да ги прекратят, вместо да изневерят на партньора си. Ако връзката има проблеми, те са готови да работят върху нея.

4. Дева
Девите са изключително верни, защото не само са много практични, но и мисълта да бъдат хванати в изневяра е толкова ужасяваща за тях, че никога не биха го направили.
Освен това Девата е твърде заета, за да има някого настрани. Вероятно е било достатъчно трудно да намери партньора си (поради супервисоките стандарти на Девата), така че намирането на някой друг от калибъра на половинката й е практически невъзможно.

5. Телец
Телците са склонни да бъдат много верни и ще се задържат здраво, когато намерят своя завинаги човек. Но тъй като имат проблеми с ревността, те могат да подозират, че половинката им е невярна, дори когато няма доказателства в подкрепа на това.

6. Лъв
Лъвовете са много верни, стига да получават цялото внимание, от което се нуждаят.
Когато Лъвът се чувства игнориран от партньора си, той може да бъде неверен. Лъвовете имат много традиционни ценности: обвързват се с един човек, установяват се и имат семейство.
.
7. Риби
Рибите може да са флиртаджии, но те никога не биха искали да причинят на никого, особено на някого, когото обичат, болката от изневярата.
Хората от този знак са склонни да бъдат верни, всъщност толкова верни, че ако партньорът им се отклони, те ще му простят и ще му дадат още един шанс, и още един шанс след това.
Рибите са по-склонни да бъдат емоционални измамници, смятайки, че ако не са физически неверни, това не би трябвало да е проблем. И въпреки това почти винаги е огромен.

8. Везни
Докато Везните обичат да бъдат балансирани, те са склонни да наклонят везната към страната на изневярата. Те искат да бъдат верни, наистина го правят , но се отегчават и се питат дали човекът, с когото са, е правилният за тях. Везните предпочитат да развалят от раз връзката, отколкото да имат дълга, продължителна раздяла, изпълнена с обвинения и конфронтации.
Везните могат да рационализират, че когато изневеряват, те го правят за доброто на партньора си.

9. Овен
Овните стават жертва на техните пориви и ще действат, без да мислят за последствията от действията си. Когато партньорът им се сблъска с тяхната изневяра, те ще отрекат.
Овните трябва да бъдат постоянно стимулирани от половинката си или ще намерят някого, който да ги вълнува.

10. Близнаци
Ако Близнаците изневеряват, на партньора им може да отнеме много време, за да го осъзнае.
Те знаят как да прикрият следите си и да се държат като предан любим. Близнаците постоянно променят мнението си, така че могат да бъдат напълно влюбени в един момент и абсолютно отегчени във връзката си в следващия.
Те разбират концепцията за вярност, просто е много предизвикателство за тях да я приложат на практика.

11. Стрелец
Стрелците са повече неверни, отколкото верни, но от положителната страна те знаят това за себе си и ще направят всичко възможно, за да не наранят някого нарочно.
Те са честни за това, че не харесват връзките или обвързването и ако някой иска да рискува с тях, това ще зависи от него.
Ако Стрелецът се обвърже с някого, той ще се опита да бъде верен.
Но ако кривне, не казвайте, че не са ви предупредили.

12. Водолей
Ако Водолеите не са в отворена връзка, те могат да бъдат неверни.
Не обичат да се чувстват сякаш трябва да правят нещата по традиционния начин, а това включва и верността. Те искат да експериментират, да опитват нови неща и да се наслаждават на нови хора, поради което груповата динамика би работила за тях.
Водолеите не обичат, когато им се казва, че не могат да направят нещо, защото просто ги кара да искат да го правят още повече.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/