Английските жени тръгнаха с 50 куфара за Катар

21 November 2022
БД Онлайн
Саша е една от най-сексапилните англичанки
Саша е една от най-сексапилните англичанки

Жените на английските национали заминаха с камара куфари за световното първенство в Катар. Част от половинките на звездите на "трите лъва" бяха заснети вчера сутринта на летището в Манчестър. Красавиците летяха до летище Гетуик в Лондон, преди да бъдат прехвърлени на друг самолет за седемчасовия полет до Катар. Съпруги, приятелки и членове на семейството се събраха в отлично настроение на летището, а английският "Дейли мейл" преброи поне 50 луксозни куфара. Очакванията на англичаните са да стигнат далеч на първенството, като техните половинки са си подготвили огромно количество багаж. Начело на делегацията е приятелката на Джак Грийлиш - Саша Атууд, и съпругата на вратаря Джордан Пикфорд - Меган. На полета се качиха още Фърн Магуайър (съпруга на Хари Магуайър), Шарлот Трипиър (жената на Киърън Трипиър) и Ани Уокър (половинката на Кайл Уокър). Жените бяха забелязани да се прегръщат и да си бърборят, докато чакаха на опашката с други пътници.  Ани е жената до Кайл Уокър

Ани е жената до Кайл Уокър

След като пристигнат в Катар, те ще бъдат отведени до луксозен круизен кораб в пристанището на Доха, на който ще нощуват. Круизният кораб за 1 милиард паунда може да се похвали със салони за красота, бутици, замъци, шест плувни басейна, 14 джакузита с изглед към океана и най-дългата суха пързалка в морето.

Сред багажа на английските половинки липсват къси поли и предизвикателни дрехи. Някои от тях са се допитали до лични стилисти, които да ги посъветват как точно да се обличат в Катар. Местните закони не позволяват на жените предизвикателно облекло, голи колене и рамене.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/