Бекер преподава стоицизъм в затвора

16 November 2022
БД Онлайн
Бекер стана учител в затвора
Бекер стана учител в затвора

Тенис легендата Борис Бекер продължава да лежи в затвора заради финансова измама. Въпреки това германецът явно бързо се адаптира към новата среда.

Бекер се възползва от дейностите, предлагани в този затворнически комплекс, за да намали присъдата си чрез бонуси. Сред тях са часовете по спортни науки, които германският тенисист провеждаше. Сега стана ясно ново негово занимание зад решетките. Мистър Бум Бум преподава стоицизъм на съкилийниците. Новият предмет е тясно свързан със същността на философията на Древна Гърция. Тя се фокусира върху даване на обяснение и решение на проблемите, които животът създава чрез теориите на утвърдени философи.

"Учениците" му следват инструкциите на своя учител чрез поредица от задачи, с които затвърждават знанията, придобити в клас.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/