6 сексигри, за да разпалите отново страстта в живота си

14 November 2022
София Вътова

Могат ли сексигрите да ви помогнат да възстановите страстта си във връзката си? Опитвали ли сте някога?
Вашите сексуални практики зависят от вас и наличие на партньора, наред с други променливи.

Бомба със закъснител
Тази игра ще увеличи сексуалното ви желание. Задайте таймер за определен период, например 20 минути.
След това извършете каквото ви скиммне плътско, освен проникване, за тези 20 минути. Отдайте се на целувки, ласки или нещо друго. Просто избягвайте проникването, за да оставите най-доброто за последно!

Палави съобщения
Вземете два буркана. В един буркан поставете бележки с палави глаголи. Например смучи, хапи, вкуси и пр. В другия буркан поставете бележки с изписани части от тялото. Например гърди, ръце, устни и т.н. След това извадете хартия от всеки буркан и следвайте инструкциите!

Бой с възглавници
Всеки партньор трябва да се съблече и да държи възглавница. Тази игра ви позволява да увеличите контакта си помежду си, а вероятно и вашето желание. Освен това най-вероятно ще се смеете много, докато се гъделичкате и хапете един друг.

Стрип покер
Правете залози и който загуби, трябва да свали дреха. Идеята е постепенно да се разголите и да се забавлявате!

Рисуване по тяло
Нарисувайте телата един на друг. Не става въпрос за създаване на велико изкуство, а просто сексуално експериментиране. Можете да използвате различни прибори, различни видове четки и ароматизирани бои.

Горещо или студено?
Това е една от най-вълнуващите сексигри. Това е различен вид орален секс. Поставете кубче лед в устата си. След това изпийте топла напитка, така че устата ви да е гореща и студена. След това направете френска любов на партньора си или той на вас.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/