Какъв е символът на душата ти според месеца на раждане?

12 October 2022
Mila.bg

Има много дебати, които се водят около съществуването на душата.

Според учените всичко, което преживяваме и възприемаме, е нищо друго освен отражение на нашите умове.

Космосът и времето са инструментите на ума, които ни помагат да сглобим цялата картинка, и оттам възприятието, че нашата душа съществува извън пространството и времето.

Религията пък е непреклонна – има живот и след смъртта, така че трябва да се грижим да добруването на душите си приживе.

Има много начини, по които душите ни отразяват нашите личности. Един от начините е да погледнем към месеца ни на раждане.

Януари - Дракон

Родените през първия месец от годината са създадени, за да бъдат следвани. Имате силна воля и потенциала да се опълчите на всичко, което се изпречи на пътя ти. Драконът във вас ви кара да избухвате, а това може да е проблем, защото гневът не е добро решение.

Февруари - Феникс

След всяка битка вие ставате по-силни и по-силни, досущ като Феникс. Притежавате огромна упоритост, която е основният източник на вашата мощ.

Март - Ин-Ян

Търсите баланс във всичко и забелязвате добрите и лошите страни на околните. Имате положителен подход към живота и заради това предпочитате да виждате доброто у другите. Когато решавате проблеми, винаги е с дипломатичност. Просто бъдете от време на време нащрек, защото някои хора са твърде отровни, за да са добри.

Април - Лъв

Изпълнени с огромна страст, вие сте изключително смели и дръзки. Поемате предизвикателствата, пред които сте изправени и сте лоялни към най-близките. Бихте рискували живота си за хората, които обичате.

Май - Вълк

Предпочитате уединението понякога и нямате нищо против да останете в сянка. Винаги сте там за тези, които обичате. А онези, които заплашват да навредят на близките ви, трябва първо да минат през вас.

Юни - Риба

Вие носите безгрижния дух на океана и всичко, което ви интересува в този живот, е свободата. Избягвате отговорностите, но не пренебрегвайте инстинктите си, защото те са най-силната ви страна..

Юли - Огън

Винаги сте водени от страст и ако нещо е важно за вас, няма връщане назад. Независимо дали става въпрос за кариера, за отношения или за неща, които обичате да правите, всичко е много интензивно за вас. Трябва обаче да контролирате тази страст, за да не се превърне в мания.

Август - Кон

Подобно на свободния дух на това животно, вие се чувствате необуздани в дивата природа. Винаги сте готови за приключения. Вярвайте в себе си и ще постигнете много в живота.

Септември - Цвете

От вас лъхат спокойствие и духовен мир. Носите красота в света. Топлината, която излъчвате, кара хората да си взимат почивка за кратко от забързания си начин на живот и да се насладят на спокойствието.

Октомври - Звезда

Вие сте пътеводна светлина за всички, винаги показвате правилната посока на околните. Вашият успех вдъхновява другите. Трябва обаче да оставяте време за себе си и да практикувате се обичате повече.

Ноември - Дърво

Вие сте стожерът за всички останали. Давате подслон и осигурявате ценни неща за другите като дървото. Но не мислите ли, че трябва да дадете вода и на собствените си корени?

Декември - Вода

Подобно на променящата се вода, се държите по различен начин в различни ситуации. Може да бъдете спокойни сред приятелите си, но ако сте провокирани, може да бъдете опасни като буйните вълни, опълчвайки се срещу всичко, което идва по пътя ви.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/