Мерилин Монро изневерила на съпруга си с Елвис Пресли

07 October 2022
Румина Тодорова
СНИМКИ: Архив/instagram
СНИМКИ: Архив/instagram

Мерилин Монро изневерила на съпруга си с легендата на рокендрола Елвис Пресли. Бившият сътрудник на Елвис - Байрън Рафаел твърди, че е уредил свръхсекретната среща през 1960 г., предаде Radar.

"Елвис никога не беше виждал Мерилин.", разкрива той в едно интервю, " В началото на лятото на 1960 г. двамата легендарни секссимволи на своята епоха се видяха на улицата пред звукозаписната площадка на Twentieth Century Fox и останаха изненадани."

Рафаел се опитал да организира частна среща за двамата и приятелите му помогнали. Мафията от Мемфис, както наричали бодигардовете на Елвис, го убедили да отиде на сцената на студио "23" и да покани Мерилин на среща.

"Елвис я попита дали не би искала да дойде на партито, което той организираше на следващата вечер", казва Рафаел. "Тя погледна момчетата и каза: "Съжалявам. Не мога, но ви благодаря" и си тръгна."

Една вечер Елвис се обадил на Рафаел: "Той ми каза да взема Мерилин и да я доведа. Попитах го: Наистина ли? Спомням си почти ясно, а това се случи преди десетилетия", продължи той. "Беше дъждовна нощ и аз я заведох в хотел "Бевърли Уилшър" и се качихме горе в стаята му".

"Когато той я видя, те се събрах без да кажат нито дума и започнаха да се целуват", спомня си Рафаел. "Бях в шок и не знаех какво да правя. Тогава Мерилин, която беше с около десет години по-голяма, каза: "Ти си доста добър за китарист".

"След две минути те отидоха в спалнята и аз не знаех дали трябва да си тръгна, или да остана и да ги изчакам, така че някак си просто задрямах. Следващото нещо, което си спомням, е, че се събудих от отварянето на вратата и се втурнах зад бара. И двамата излязоха. Фигурата ѝ беше толкова величествена. Никога не бях виждал толкова красива жена. Не казах и дума. Просто стоях тихо." - допълва той.

"Той или я качи в такси, или тя остана през нощта, не знам. Няколко дни по-късно, когато бях споменал Мерилин на Елвис, той каза: "Тя е хубаво момиче, но е малко висока за мен".

"Знаех, че това е нещо, което може да съсипе кариерата им. Те бяха двама от най-известните хора в света, а Мерилин по това време все още беше омъжена за Артър Милър - така че не казах и дума."

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/