Нели & Сашо: Сложих й пръстена, докато спеше

03 October 2022
Мила Иванова

Познавам Сашо от годините, когато беше един от братята Мангасариян. Помня (и му го припомних пред неговата съпруга) как веднъж се зарече да стане много богат и да си вземе красива жена и купища любовници. Без смущение сега ми отговаря, че си е намерил жена, но не красива, а най-красивата, затова любовниците ще бъдат само стотина.
Не мога да не ви кажа и за влюбения поглед, с който следи всяка негова дума майката на дъщеря му. Решихме да ги снимаме с боксови ръкавици, понеже сме ги гледали в две конкурентни предавания на две конкурентни телевизии. Те пък сложиха ръкавиците и направиха сърце от тях.

Не ви се говори за конкурентност и все пак любовта не е ли постоянна борба? Да я получиш, да я опазиш, да я съхраниш...
С.: Не ми се иска да възприемам любовта като борба.
Н.: Ако трябва да я пазиш всеки ден, каква любов е това?!
С.: Човек взима решение, че ще обича някого, и не е нужно този някой да проявява усилия, за да я задържи. Аз съм решил, че я обичам, и тя не трябва да прави нищо извънредно за това аз да я обичам. Иначе любовта търпи всякакво развитие, но не мисля, че трябва отношенията да се планират или да се застраховат. Ако изпаднем в застраховане на любовта, задължително нещо ще се развали. Като си го има в началото и е като хората, би трябвало всичко да е наред. Е (през смях), ако се развали нещо, не свършва светът, ще си намерим други.
Н.: Моята баба казва, че любовта е като огъня – понякога е бурна, но преминава през етапи. Докато огънчето тлее - може да е съвсем мъничко, но тлее ли, значи си я има и всичко е наред.
С.: Баба й казва още, че бракът е един вид легализирана проституция.
Н. през смях: Това пък какво общо има с моите думи?! Аз казах нещо красиво за разлика от теб!

След дъщерята дойде и сватбата. Сашо, как й предложи?
С.: Докато спеше, й сложих пръстен, за да пробвам дали съм уцелил размера. Тя пък взе, че се събуди и си го видя. В просъница успях да я излъжа.

Защо искахте да се ожените?
С.: Защото децата настояваха. И не само. Въпреки че тя отрича, все пак си мисля, че жената тайничко си харесва да облече бялата рокля. А пък и аз обожавам госпожицата, с която живеех вече 6 години, затова реших. Освен това дъщеря ми взе да ни досажда все по-често на тая тема. А и да видим какво е.
Н.: Освен това ще споделим нашите отношения с близките ни и с най-добрите ни приятели.

Още едно дете?
Н.: Трябва да си намери по-млада жена за целта.
С.: Да бе, ще си намирам, аз съм си я намерил. Ще видим тази работа...
Н.: Срещнахме се късно за много деца, но пък съвсем навреме беше иначе.

Как живеете? За двама популярни като вас хората кой знае какво си представят.

С.: Прибираме се всеки ден в нашето блокче и излизаме пред него с детето. Слава богу, в блока ни има много млади семейства с деца и си прекарваме един супернормален живот.
Н.: Първият път, когато бяхме разделени за дълъг период от време, беше заради “Къртицата”, но според мен ни се отрази добре. Иначе да, живеем напълно нормален живот. Децата ме подкрепяха и бяха плътно до мен почти на всеки лайф на предаването, а него – през екрана. Бяхме много сплотени в този етап от време, защото Санди го нямаше, а синът ми играеше ролята и на баткото, и на таткото.
С.: Преди да потъна в “Къртицата”, обясних на сина ни, че остава мъжът в семейството и ще трябва да се оправя. Той доста уплашен ме попита: “Сега три месеца аз с тези двете откачалки ли да стоя?!”

Имахте и трудни моменти в минали години, спомняте ли си ги още?
С.: Имахме, но последните няколко години сме без сътресения. Проблемите траяха около година и бяха предимно финансови. Абе житейски – такива, които думнаха бая народ.
Н.: Тогава даже чакахме да се роди Ава. Случи ни се да ни е трудно в най-щастливия ни момент.
С.: Но точно там си пролича, че ще ни се получат нещата. В такива ситуации хората абдикират един от друг, но при нас не се случи така. А не се случи, защото нещата са истински.
Н.: И защото сме инатливи и търпеливи.
С.: С това започнахме този разговор – решението от мен е взето, къде да си тръгвам?! До ден днешен има нейни реакции, които аз не проумявам и ме изкарват извън себе си, но другото е по-силно. Аз съм взел това решение за тази жена – тя е жената, която обитава президентския апартамент на сърцето ми, и това е положението!

Ти навремето пишеше музика. Композирал ли си за Нели песен?
С.: Да, докато бях в “Къртицата”, написах класическо произведение за пиано, което е посветено на моята съпруга.
Н.: Аз пък ти посветих един танц в Dancing stars в седмицата на любовта. Понеже не съм многословна, реших, че чрез танц мога да ти разкажа всичко, което минава през мен и през сърчицето ми.
С.: Виж я, симпатичен човечец. Аз ще ти свиря, а ти ще ми танцуваш.

За какво мечтаете?
Н.: Да имам повече време с децата и с него. На мен само това ми липсва.
С.: Да си станем едно нормално традиционно австрийско семейство, дето ходи редовно сред природата.
Н.: Мечтаем за простичките неща.

фотограф Андрей Киров
грим Александра Йорданов

стилист Цанко Делибозов

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/