Мъж губи паметта си при катастрофа и отново се влюбва в жена си

09 September 2022
Елица Александрова
Снимка: instagram.com/buck085
Снимка: instagram.com/buck085

Люк Бъктън се влюбил отново в съпругата си, след като ужасяваща катастрофа с мотор изтрива спомена му за нея.

36-годишният мъж от австралийския щат Куинсланд   заживява в болница, след като мотоциклетът му се блъска в паркирана кола през май 2017 г. След инцидента Люк е с  тежка травма на главата, неспособен да ходи, да говори и да разпознава собствената си съпруга Мелиса. 

Люк прекарва девет месеца в болница, последвани от 18 месеца рехабилитационна терапия, след като едва не умира от мозъчната травма, която получава при инцидента. Когато се събужда от кома, той няма спомен коя е жената, седяща до болничното му легло. През цялото това време Мелиса е до Бъктън и му помага да възвърне изгубените спомени. 

 

Люк Бъктън се чувства като щастливец, виждайки усилията и чувствата на Мелиса към него, въпреки загубата на паметта му. Тя осъзнава, че той не е същият човек след инцидента, но споделя, че има толкова много от неговата личност, която все още е там, и затова не може просто да се откаже. Ежедневно му помага да възвърне паметта си. 

Невероятно е, че Люк бавно възвръщал все повече спомени за живота си преди катастрофата. Разказва за своите сънища, които му връщали детайли са неговите спомени.

"Чувствам се отново цял" - казва Бъктън. Причината да се чувства отново жив е малкия им син Мика.

Двойката  доказва, че любовта им може да преодолее всяко предизвикателство, след като през август 2021 г. Мелиса роди малкия им син Мика.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/