Джейсън Момоа си отряза къдриците, вижте защо (Видео)

08 September 2022
24 часа
Снимка: instagram.com/prideofgypsies
Снимка: instagram.com/prideofgypsies

Джейсън Момоа напоследък се е превърнал в пламенен защитник на околната среда от всичко вредно. След като пусна своя марка минерална вода в алуминиеви бутилки и призова да спре употребата на пластмасови по време на полет до Хавай, сега се прости с нещо, заради което дамите по цял свят започваха да пищят щом чуят името му - емблематичните му къдрици, сподели Life.dir.bg.

Актьорът обръсна дългата си коса и показа откършените къдрици във видео, в което казва, че иска да привлече вниманието на хората по цял свят и да ги прикани да спрат да употребяват пластмаса за еднократна употреба. 

"Не съм усещал вятъра точно там от доста време", смее се той след като поздравява с "Алоха!" и попипва главата си.

И добавя: "Омръзна ми да използвам пластмасови бутилки, трябва да спрем. Пластмасовите вилици, и всички подобни гадни неща, отиват в нашата земя, отиват в нашия океан. В момента съм тук, на Хаваите, и просто като виждам как боклука съсипва нашия океан, мога да кажа - толкова е тъжно".

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/