Вулканът Овен и Лавината Дева - зодиите като природни бедствия

31 August 2022
Тина Арнаудова

Замисляли ли сте се защо губите търпението си доста често и изпадате в състояние на неконтролируема ярост?

Сигурно сте мислили за това. Е, за да ви уверя, че не правите нищо ненормално, позволете ми да ви запозная с вашия близнак, който не е нищо друго освен природно бедствие.

Зодиакални знаци като природни бедствия. Кой точно си ти

Овен
Овенът е брат на вулкана. Точно както вулканът е непредсказуем и може да изригне всеки момент, поведението на един Овен е трудно да се предвиди, което често води до гигантски разрушения, когато Овенът изведнъж изригне в ярост.

Телец
Телецът обикновено се опитва да стои далеч от проблемните ситуации. Ако обаче изпитате търпението на Телеца и го принудите да си отмъсти, ще трябва да тичате с всичка сила, тъй като той ще разтърси земята като масивно земетресение.

Близнаци
Близнаците са огледален образ на пясъчната буря. Те са твърде бързи, за да бъдат хванати и контролирани, и освен това са твърде мощни, за да спрете разрушенията, настъпили поради техните изблици.

Рак
Ракът е безобиден, докато не го предизвикате. И когато случайно се забъркате с него, ще разберете, че силата му е равна на силата на приливна вълна, която може да ви изхвърли на брега с един тласък.

Лъв
Той може да бъде изключително опасен, ако се разгневи. Тъй като Лъвът почти никога не изразява своята ярост и гняв, когато това се случи, избликът му се разпростира надалеч и нашироко за едно мигване на окото като горски пожар. Освен това унищожението, причинено от Лъв, е толкова бързо и масово, че до момента, в който разберете, че се случва нещо опасно, цялата гора ще бъде изпепелена.

Дева
Девата е толкова мощна, колкото лавина, ако решите да атакувате настроенията й умишлено или неволно. Силата на тази лавина е това, което позволява Девата да изблъска всяка пречка, която може да се натъкне на нейния път. Това позволява на хората от тази зодия да не се отдалечават много от успеха.

Везни
Везните имат истинската прилика с тропическия мусон. Почти невъзможно е да се определи хода на действие на Везните, когато се ядосат. Освен това няма да може да разберете дали Везните ще ви нападнат внезапно или ще ви измъчват бавно и безшумно. Те със сигурност знаят как да създадат затишие пред буря.

Скорпион
Скорпионът е не по-малко опасен от бушуваща гръмотевична буря. Толкова силна и толкова разрушителна като това природно бедствие, силата на Скорпиона е почти непобедима, ако той бъде предизвикан или ранен.

Стрелец
Стрелецът може да изглежда като спокоен и сдържан човек, ако обаче накарате сърцето му да кърви дори веднъж, ще имате големи проблеми. Бързите изблици на Стрелеца са толкова разрушителни, колкото тези на торнадото, поради което е препоръчително да стоите на километри от него, когато е ядосан.

Козирог
Козирогът обикновено е много добродушен. Хората от тази зодия обаче мразят нелоялността и именно това ги кара да проявяват по-студената страна на природата си. Така че може да наречете Козирога близнак на ревяща снежна буря, която ще накара зъбите ви да изтръпнат пронизващ студ.

Водолей
Всеизвестен факт е, че Водолеят обикновено е затворен в своя собствен свят. Следователно, докато е вбесен, изблиците на Водолея никак не са светски. Всъщност Водолеят в силния си гняв е толкова непредсказуем и яростен, че нищо друго освен астероид не му приляга като „сродна душа”.

Риби
Рибите са известни като емоционален кладенец. Толкова пълни с емоции са хората от тази зодия, че ако бъдат нападнати, те са като потоп, която помита всичко по пътя си и оставя околните опустошени и нещастни.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/