Неща, които мъжете обичат да правят тайно

29 August 2022
Яна Андреева

Любовта към мъркащи котки, гледането на романтични комедии и всякакви козметични продукти обикновено се смятат за изключително присъщи привилегии на жените. Но това невинаги е така. Много представители на по-мъжествената половина на човечеството също са много чувствителни, въпреки че често се срамуват да кажат това.

Какви женски неща правят мъжете?

„Мила“ събра най-интересните признания по тази тема, публикувани в най-големия форум в света на Reddit.com.

1. Мъжете също обичат да клюкарстват

Обожават да се хвалят с любовните си завоевания и с уменията си на любовници.

2. Обичат да пазаруват

Разбира се, това е обществена тайна. Ако някой видимо суетен господин, твърди категорично, че мрази да обикаля по магазините, трябва да сте наясно, че това е опашата лъжа.

3. Шантавите танци са тяхното нещо

Не само жените обичат да стоят пред огледалото и да танцуват на любимата си песен.

4. Обожават горещата вана

Мъжете твърдо вярват, че няма нищо по-хубаво след дълъг и уморителен ден от топла и ароматна вана, пълна със сапунени балончета.

5. Много мъже ползват козметика за лице

Ако си мислите, че само жените трупат тоалетките си с мицеларна и розова вода, серуми и кремове за лице, значи сте в голяма грешка. Има доста господа, които не излизат от вкъщи, ако не са намазали поне няколко помади върху кожата си.

6. Харесва им да стоят с ръце на кръста

Ф-образната стойка отдавна не е прерогатив само на жените. Господата също обичат да застават в поза „ръченица“, но дали я ползват за отмора на ръцете, или като заканително изражение, не си признават.

7. Имат слабост към коктейли

Може и да изглежда малко вероятно, но мъжете обичат да пият през лятото не само бира, ами и момичешки коктейли с парченца плодове. Да не говорим какви фенове на торти и всякакви сладкиши са.

8. Ровят в дамските несесери

Ако се окажат без душ гел, шампоан, лосион за тяло и прочие разкрасителни продукти, няма да се посвенят да преровят цялото съдържание на несесера на съпругата си, за да си набавят благоухание за тялото.

9. Също гледат романтични комедии

Да, онези същите лигави филми, които са уж само за жени. И не само че не откъсват поглед то любовните истории, ами и често проливат някоя и друга сълза.

10. Фенове са на селфито

Ако си мислите, че изкуството на самоснимането е запазена марка само за инстаграм кифлите, изобщо не сте на прав път. Господата обожават да се снимат пред огледалата във фитнеса, фукайки се с мускулите си, или седнали на капака на любимата си спортна кола.

11. Те също пеят с дезодоранта си

Мъжете също ползват гребена, душа или дезодоранта си, за да пеят с пълно гърло, когато няма никой в къщата.

12. Гушкане

Има мъже, които не намират за особено мъжествено гушкането с любимия човек. Но пък когато решат да се гушкат, са по-гальовни от котенца. Учените са категорични, че прегръдките, както и всяка форма на човешки контакт, който носи радост и удоволствие, удължават живота.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/