Как се справят с разбитото сърце различните зодии

08 August 2022
Тина Арнаудова

След раздяла някои хора се окопитват за броени дни; докато други могат да се окажат на дъното на отчаянието в продължение на месеци и години.
Как реагират на самотата различните зодии?

1. Телец
Той яростно мрази промяната и винаги предпочита да остане в зоната си на комфорт. Отнема му доста време, за да свикне с факта, че е сам.

2. Рак
За него болката е нечовешка, тъй като загубата на любимия човек се усеща така, сякаш част от неговото аз е изчезнала. Отнема му много време, за да обработи раздялата и да я преодолее.

3. Скорпион
Скорпионът обича интензивно и мрази също толкова силно. От всички знаци той разбира, че животът е поредица от дълбоки трансформации, които са болезнен процес на деконструкция на миналото и реконструкция на различно бъдеще.

4. Водолей
Той има навика да се мотае в очакване животът да се нормализира. Трябва да положи усилия, за да се адаптира към промененото обстоятелство, че е сингъл и да се възползва максимално.

5. Лъв
Тъй като той е една от най-гордите зодии, ще предпочете да вдигне главата си високо и да продължи напред.
За да се справи с разбитото сърце, Лъвът трябва да бъде смел отвътре.

6. Козирог
Козирогът ще въздъхне, сякаш отхвърлянето е нещо, което е предвидил, и ще се погребе в непрестанна работа, преумора и амбиция, за да се утеши.

7. Дева
Девите са много аналитични по природа и вероятно ще знаят предварително, че раздялата е на път. Но те никога няма да молят и да плачат партньорът им да се върне при тях; те са твърде горди, за да го направят.

8. Везни
Везните наистина не са щастливи без половинка. Те ще бъдат наранени, но това ще бъде смесено с неудобство от унижението в очите на техния социален кръг.

9. Риби
Ако реалният живот няма да им даде това, от което се нуждаят, те ще заменят света на мечтите си там, където винаги са щастливи. Те са добри в това да бъдат на правилното място в точното време, така че новият романс ще се случи с много малко усилия.

10. Овен
Хората от тази зодия са едни от най-силните хора, които някога ще срещнете. Но когато им се разбие сърцето, те изпитват много несигурност и отчаяние, но никога няма да го покажат.

11. Стрелец
Въпреки че Стрелецът е изключително независим, когато разбият сърцето му, той никога няма да покаже болката си. Той е експерт в прикриването на мъките си.

12. Близнаци
Близнаците са доста егоистичен и повърхностен знак и те вярват, че проблемът е в този, който се е разделил с тях. И че са изцяло невинни. Те просто ще търсят някой друг, който е по-добър от последния и по-достоен.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/