Тайната на любовта на Пол Нюман и Джоан Удуърд

02 August 2022
Хортензия Маркова

Той: “Оставихме следа от похот навсякъде, хотели, мотели, обществени паркове и бани”, Тя: “От първия път, когато срещнах Пол, знаех, че е пияница”

Итън Хоук режисира нова документална поредица, продуцирана от Скорсезе, описваща живота им чрез невиждани досега записи

Имало едно време в Холивуд пантеон от звездни двойки - партньори на екрана и извън него, пише "168 часа". През 40-те това са Спенсър Трейси и Катрин Хепбърн, както и Хъмфри Богарт и Лорън Бакол, а 50-те години излъчват романтичната и неустоима легенда за Пол Нюман и Джоан Удуърд.

Той беше суперзвезда, синеоко чудо и един от най-добре изглеждащите мъже, появявали се някога на екрана.

Тя печели “Оскар” още в началото на кариерата си за “Трите лица на Ева” и продължава да работи трескаво дори след раждането на трите им деца.

Те бяха женени в продължение на 50 години до смъртта му през 2008 г., а техният дълготраен роман продължава да пленява.

Каква бе тайната на любовта на Нюман и Удуърд, четете тук.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/