Виняли чака секс и сладолед

01 August 2022
БД Онлайн
Виняли обича да провокира
Виняли обича да провокира

Секс и сладолед!

Това била рецептата за щастие на баскетболистката Валентина Виняли. 183-сантиметровата красавица е сочена за една от най-сексапилните спортистки в света и често провокира феновете си. Валентина се включи в чат със свои последователи, в който отговори и на някои интимни въпроси. Един от тях я попита какво е щастието, на което италианката отговори: "Правене на любов и сладолед". Виняли даде и мнението си за момичетата, които се снимат голи за пари в популярна напоследък платформа. "Не аз решавам кое е правилно и кое не. Всеки може да прави каквото си поиска", казва Валентина, която напоследък се изявява повече като модел и телевизионен водещ.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/