Космическа оферта за Кристиано Роналдо от Саудитска Арабия

15 July 2022
24 часа
Роналдо изглежда решен да напусне "Манчестър Юнайтед".
Роналдо изглежда решен да напусне "Манчестър Юнайтед".

Една от емблемите на футбола през настоящия век - Кристиано Роналдо, е получил космическа оферта от клуб в Саудитска Арабия.

Според нея 37-годишният ас на рекордьора по титли в Англия "Манчестър Юнайтед" ще заработи 250 млн. евро само за 2 г. като част от сделка на обща стойност 300 млн. Информацията се появи в медии в родината му.

Роналдо има договор с "червените дяволи" до следващото лято.

Саудитският клуб предлага на Роналдо по 125 млн. за двата сезона, "Юнайтед" ще получи 30 млн. трансферна сума, а другите 20 млн. ще отидат при агента на футболиста Жорже Мендеш.

След като манчестърци не се класираха за Шампионската лига, оставането на голмайстора на "Олд Трафорд" изглежда малко вероятно.

Трансфер в Саудитска Арабия обаче също, въпреки че офертата определено си я бива във финансов аспект.

Кристиано не започна подготовка с "Юнайтед" по лични причини.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/