Шакира прежали Пике

02 July 2022
БД Онлайн
Усмивката не слиза от лицето на Шакира
Усмивката не слиза от лицето на Шакира

Колумбийката отново е щастлива

Шакира прежали доскорошния си мъж Жерар Пике. Певицата отново е щастлива два месеца след раздялата си със защитника на "Барселона".

Колумбийката бе уловена на плаж в Испания с красив млад мъж. Дали това е новата любов на Шакира, или просто добър приятел, засега не е ясно. Неговата самоличност все още не е разкрита и тепърва вероятно ще разберем кой е той.

Сигурното е, че 45-годишната певица вече видимо не страда по Пике, а усмивката не слиза от лицето й. Латинодивата демонстрира страхотна форма на плажа, като е доста отслабнала.

Освен с непознатия мъж Шакира бе в компанията на сина си Милан. Групата се забавлява с каране на сърф в морето, като колумбийката показва добри умения с дъската. Певицата не бе сложила никакъв грим по себе си, но сияеше със своята естествена красота. Певицата заряза Пике след 11 години

Певицата заряза Пике след 11 години

Шакира и Пике се разделиха изненадващо в началото на май след 11-годишна връзка. Според слуховете причината е, че футболистът е изневерявал на половинката си. Но преди няколко дни се появи нова версия. Според Роберто Гарсия, който е бивш партньор на една от сестрите на колумбийската звезда, причината е пари. По думите му Пике е поискал заем от Шакира, но тя отказала по съвет на родителите си. Това довело до напрежение помежду им и постепенно разрушило връзката им.

Каквато и да е истината, Шакира отново е щастлива два месеца след раздялата. Нищо чудно причината за това да е нова любов, която колумбийката е срещнала.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/