2-те най-спонтанни зодии и най-консервативната за забава

27 May 2022
Тина Арнаудова

Има хора, които харесват и се чувстват да по-спокойно, когато имат брилянтно начертан план, който да следват. Това им гарантира безпроблемие и хармония в деня. Разбира се, не че е невъзможно нещо да се обърка.

Има и друг вид човеци - такива, които са повече от щастливи да се хвърлят във всеки сценарий, оставяйки съдбата си на боговете.
Склонността към спонтанност може да бъде свързана и със звездите.
И в тази връзка кои са двете най-спонтанни зодии и коя е онази, която предпочита да се придържа към плана на всяка цена.

Овен
Дивото сърце на Овена абсолютно обича добрия план, но знаете ли по какво си пада повече? Импулсивна, непредвидена в бюджета спирка в нов бутик или вълнуваща разходка в покрайнините на военно гробище. Очаквайте да получите превъзбудени телефонни обаждания от тези импровизатори на свободно време, които ви казват, че неочаквано са участвали в самодейно шоу и, разбира се, са били звездата в него. Поради своята несравнима независимост и самоувереност, Овните не се страхуват да се забавляват сами.

Стрелец
Щастливият Стрелец е друг титан, когато говорим за спонтанност. Хората от този знак не само са суперизследователски настроени и безмилостно любопитни, но и са една от най-приятелските зодии. Забравете какво са били планирали за деня. Ако приятел им се обади и ги покани на дегустация на вино, познайте кой изоставя всичко? Или пък съвсем неочаквано те да ви поканят на афтърпарти на най-невероятното място и с най-приказната компания. И тъй като Стрелците имат начин да се свържат с околните, вярвайте, че ще получават покани и за целия си отбор.

Зодията, която предпочита да се придържа към плана

Дева
Земният знак Девао обича добре подредения план над всичко друго. Не бъркайте – представителите на тази зодия не са скучни, но следват философията защо да правите план, ако няма да го следвате? Докато Овенът и Стрелецът са склонни да позволят на деня да ги заведе навсякъде, Девата е онази приятелка в груповото пътуване, която идва с график за всеки ден, подреден с предстоящите дейности. Тя ще е наясно колко време ще отнеме, за да стигне до някой отдалечен резерват (със или без трафик), и ще се увери, че всеки има достатъчно вода за целия ден и слънцезащитен крем. Въпреки че тяхната педантичност може да идва в повече на моменти, ние обичаме тези прилежни „машини”, защото те наистина могат да водят мисия, когато имате най-голяма нужда от нея. Кажете, че имате нужда от помощ при преместването, няма по-добър човек, на когото да се обърнете от Девата.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/