2-те зодии, които постоянно мислят за секс

26 May 2022
Тина Арнаудова

Ако откриете, че постоянно мислите за размяна на плътски ласки, това може да се дължи на вашия звезден знак.
Независимо дали вярвате в астрологията или не, нашите зодии дават информация за различни аспекти на нашите личности и склонността ни към коитус е един от тях.

Кои са зодиите, които постоянно мислят за секс?

Скорпион

За никого не е изненада, че този силно страстен воден знак оглавява списъка, когато става въпрос за сексуални фантазии. Макар и да е известен с това, че е недоверчив и подозрителен, след като Скорпионът ви провери и ви сметне за лоялни и надеждни, тази секси сирена с радост ще отприщи дивата си страна. Неговата прочута страст и презрение към ежедневието ще гарантират, че любовният ви живот никога няма да бъде скучен. С постоянна мисъл за секс, очаквайте от него да изпраща мръснишки съобщения през целия ден, да е наясно с най-новите сексиграчки на пазара и да бъде изключително експериментален със секспозите. Не очаквайте да имате захаросан секс със Скорпион.

Овен
Управляван от Марс - планетата, която отговаря за нашите сексуални влечения - не е чудно, че този огнен знак обича добрата гимнастика в чаршафите. Силно енергични, с репутация на смелчаци, подгответе се за спонтанност, когато се споделяте интимно с Овни. Говорим да се присъединим към навитаците, които безстрашно правят секс на орда на самолет, на задния ред в киното или дори в някое кьоше в парка. Овните също са известни с остроумието си и с мръсните си шеги. За разлика от Скорпиона, който предпочита емоционална привързаност, когато става въпрос за неговите сексуални партньори, Овните са яростно независими и с радост ще запазят доверен списък с „приятели” само за секс и никога не биха отказали на свалката за една нощ.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/