Григор и Лолита заедно в Париж за “Ролан Гарос”

21 May 2022
24 часа
Григор Димитров и Лолита Османова вече са в Париж, където нашият тенисист ще участва на "Ролан Гарос".
Григор Димитров и Лолита Османова вече са в Париж, където нашият тенисист ще участва на "Ролан Гарос".

Григор Димитров и приятелката му от няколко дни са заедно и в Париж.

В понеделник двамата с Лолита Османова отпразнуваха с пищно градинско парти 31-ия рожден ден на българската звезда в тениса в компанията на хората от екипа на Димитров. След това всички заминаха за столицата на Франция, където утре започва “Ролан Гарос”.

В първия кръг на втория за сезона турнир от “Големият шлем” бившият №3 в света ще играе с познат съперник. Това е Маркос Гирос. Точно този американец се падна на Григор и преди година. Тогава нашият тенисист бе на няколко точки от победата, но се отказа при 6:2, 6:4, 5:7, 0:3 заради контузия в кръста.

Ако спечели първия си мач, Димитров очаква Борна Чорич (Хърв) или Карлос Табернер (Исп), а в третия кръг - най-вероятно Диего Шварцман (Арж).

Григор тренира здраво в Париж, но намери време и за странични занимания, които са свързани с рекламни задължения към спонсорите. Той посети и остави автограф на стената в офиса на Nike, бе на парти с Давид Гофен (Бел), а най-атрактивното бе “тренировката” му на волета на покрива на хотел. Партньорът хвърляше топки, които Григор връщаше с ракетата си, а двамата бяха разделени от високи храсти.

Димитров вече е абсолютен рекордьор по участия без прекъсване в турнири от “Големият шлем” (45).

Лолита не пропусна да покаже на феновете в социалните мрежи хотелската си стая. Рускинята от кавказки произход посети гурме ресторант, а после се разходи до квартален пазар за плодове и заленчуци, където и направиха фреш от нар. Дъщерята на олигарх от енергийния бизнес пусна картина и как тренира във фитнеса. Ден по-късно приятелката на Григор показа и какво закусва.

Виктория Томова не успя да влезе в основната схема на “Ролан Гарос” при жените. В последния кръг от квалификациите първата от българките в ранглистата загуби 2:6, 6:1, 6:7 (3:10) от Олга Данилович (Сър).

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/