Амбър Хърд призна в съда, че е лъгала под клетва

18 May 2022
24 часа
Джони Деп и Амбър Хърд
Джони Деп и Амбър Хърд

Актрисата, която обвини Деп в брутално насилие, призна, че е излъгала
Амбър Хърд призна в съда, че е лъгала под клетва, което направи процеса срещу Джони Деп още по-шокиращ.

Когато Джони и Амбър се разведоха, актрисата получи 7 милиона долара, за да мълчи за връзката им, а през 2016 г. тя се закле да даде тази сума за благотворителност, защото „не обича парите на Джони и никога не ги е искала“.

В интервю за холандска телевизия през 2018 г. Амбър потвърди, че е дарила 7-те милиона долара, че Американският съюз по правата на човека (ACLU) е получил 3,5 милиона долара, а останалите 3,5 милиона долара са дарени на Детската болница в Лос Анджелис . Тя повтори тези твърдения в съда под клетва през 2020 г., предава БГНЕС.

Но сега актрисата, която обвини Деп в брутално насилие, призна, че е излъгала.

„Наистина възнамерявам да изпълня това обещание и бих искал той да спре да ме съди, за да мога да го направя. Взех по-малко пари, отколкото ми предложиха, защото никога не съм искала парите му. Просто исках моята сигурност и бъдещето си, а той рискуваше всичко. Исках той да ме остави на мира“, каза Амбър.

Съдебните документи сочат, че ACLU е получила само една трета от тази сума от Амбър или от нейно име. Половин милион долара са дошли от компанията, собственост на Илон Мъск, с когото имаше кратка връзка.

Адвокатите на Деп по-рано заявиха, че нейната версия за историята, че тя не иска парите на Джони, е невярна. След развода Амбър помолила Деп, наред с други неща, да продължи да използва три от апартаментите си в Лос Анджелис, без да плаща нито цент.

Амбър Хърд СНИМКА: Ройтерс
Амбър Хърд СНИМКА: Ройтерс

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/