Наско Сираков плака минути наред след триумфа на “Левски” (Снимки)

15 May 2022
24 часа
Наско Сираков и Илиана Раева
Наско Сираков и Илиана Раева

Собственикът на ”Левски” Наско Сираков истински се развълнува при победата на отбора му. Той не можа да удържи сълзите си и минути след триумфа на сините продължаваше да плаче с мъжки сълзи. 

“Не довиждане, а направо ”лека нощ”, бяха първите думи на Сираков, които успя да каже при силното си вълнение след успеха на “сините” над ЦСКА.

Съпругата му Илиана Раева, президент на Българската федерация по художествена гимнастика, се появи на трибуните миг след победата, за да му честити и да го прегърне. 

Тя застана до мъжа си, облечена в клубната синя фланелка, в най-радостния му миг, откакто е начело на тима. Двамата приемаха поздравления от фенове и приближени на клуба. 

13 години след последния трофей "Левски" триумфира след 1:0 над ЦСКА пред пълните трибуни на националния стадион. Илиян Стефанов в 57-ата мин вкара гола на победата, с който тимът на Мъри Стоилов завоюва рекордната си 26-а купа на страната и си гарантира място в Европа.

Наско Сираков след победата
Наско Сираков след победата

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/