Кобрата иска трети мач за титлата

14 May 2022
БД Онлайн
Братята Пулеви ще излязат един след друг на ринга
Братята Пулеви ще излязат един след друг на ринга

Бившият двукратен претендент за световната титла в тежка категория по бокс Кубрат Пулев се закани да атакува върха за трети път в кариерата си.

Българският топбоец даде пресконференция преди предстоящата си битка срещу Джери Форест на галавечерта на "Трилър" в нощта срещу неделя в Лос Анджелис, където ще се бие срещу Джери Форест. На същото събитие в главния двубой ще се боксира и брат му Тервел, като ще го направи срещу именития руснак Сергей Ковальов.

"Ще се бия и за трети път за световната титла. Готов съм за този двубой и се надявам и съперникът ми да е готов. Уважавам противника ми, гледах му около 100 пъти предишната битка с Майкъл Хънтър. Но аз съм на различно ниво, имам всичко и ще му е невероятно трудно. На ринга ще се срещне с едно диво животно, което е много интелигентно и готово за него", каза Кобрата.

"Това е истинска благословия, да се бия с боксьор като Кубрат Пулев на такава голяма галавечер. Досега винаги съдиите са ме порязвали, но сега не вярвам, че могат да ме спрат. Смятам да приключа мача, като го надиграя категорично, за да няма съмнения", коментира Форест.

Централният мач все пак е на Тервел срещу Сергей Ковальов, а двамата съперници изсипаха закани. "Намирам се в страхотна форма и както съм казвал много пъти, той ще бъде най-трудният ми противник досега. Прогнозата ми е, че ще остана непобеден след този дуел", каза Тервел.

"Винаги съм готов за всеки съперник. Не ме притеснява това, че Тервел Пулев е бронзов медалист от олимпийски игри. Защо ще се бия именно с него? Това е въпрос към моят промоутър. Аз съм спокоен и готов за всичко на ринга", коментира руснакът.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/