Курникова показа семейството

12 May 2022
БД Онлайн
Ана с Енрике и децата на рождения му ден
Ана с Енрике и децата на рождения му ден

Бившата тенисистка Ана Курникова показа семейството си. Тя изненада последователите си с една от малкото лични снимки, които споделя през уикенда.

Рускинята качи милия кадър, за да отбележи 47-ия рожден ден на половинката си Енрике Иглесиас. 40-годишната Ана и поп звездата имат три деца - близнаците Николас и Луси, на четири, и двегодишната Мери.
Петчленното семейство позира в двора на дома им. Близнаците седят в скута на сияещата Ана. Луси дава целувка на баща си, а малката Мери се е покатерила на раменете му.
"Честит рожден ден на най-невероятния татко! Ние супер много те обичаме!!!", написа Курникова за любимия си мъж.
Бившата тенисистка рядко споделя семейни моменти. Тя предпочита да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/