Пауло е жребец в леглото, хвали го Ориана

11 May 2022
БД Онлайн

Половинката на звездата на "Ювентус" Пауло Дибала - Ориана Сабатини, определно е сред най-отраканите футболни гаджета. Певицата го доказа за пореден път с изказванията си тези дни.

Тя е в родната Аржентина, за да промотира новата си песен "325". Това ще я задържи далеч от Дибала за известно време. Но се оказа, че не се притеснява особено.

Сабатини и Дибала са заедно около пет години
Сабатини и Дибала са заедно около пет години

"Два месеца съм без секс, нищо не ми се случва - обяви нахаканата Ориана пред местно радио. - Междувременно можете да правите други неща. Като да мастурбирам, извинете за откровението."
Освен това засипа с похвали Пауло за представянето му в леглото.
"Той е жребец", категорична е Сабатини.
Тя напълно вярва на Дибала и не се притеснява, че е сам в Италия. Въпреки това е наясно, че много момичета опитват да флиртуват с него в инстаграм.
"Това, което трябва да направя, е да му вярвам, че той няма да им отговори или да отвори тази врата. Доверявам се много на партньора си. Ако не, нямаше да съм с него", заяви Ориана.
Сабатини няма никакви задръжки и не се притеснява да разкрива неща за личния си живот. Преди време красавицата призна, че е бисексуална. Тя обича любовта както с мъже, така и с жени.
"Ако трябва да си сложа някакъв етикет - да, мисля, че съм бисексуална! В живота няма нищо по-хубаво от чувството за свобода", заяви тогава певицата.
Връзката между Ориана и Дибала започна през 2017 година.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/