Бекер мрънка - малеят му порциите в затвора

11 May 2022
24 часа
Борис Бекер
Борис Бекер

Тенис звездата Борис Бекер е получил някои облекчения в затвора, но пък вече е започнал да мрънка по друг повод.

Германецът бе осъден в Англия на 30 месеца зад решетките за нарушаване на правилата за фалит и укриване на активи на стойност 2,5 милиона лири с цел да не плаща дълговете си. Той обяви банкрут през юни 2017 г., когато стана ясно, че дължи 50 милиона лири на кредиторите си.

Бившият №1 в тениса ще лежи в затвора “Уондсуърт”, който се намира само на 2,4 мили от “Уимбълдън”. От този турнир Бекер има 3 титли.

В затвора германецът бил изключително недоволен от размера на порциите. Храната, към която също имал претенции, въобще не му стигала, съобщава свикналият винаги да знае всичко вестник “Билд”.

Заради тази ситуация Бекер бил принуден да инвестира джобните си пари в затвора, които вълизат на близо 10 лири на седмица, в закупуването на шоколади и бисквити.

Иначе като облекчение в “Уондсуърт” не затварят през деня вратата на килията на германеца. Причината е, че той страда от клаустрофобия. Бекер е самичък в килия за двама от 6,5 квадратни метра. Той е получил право да се обажда и на майка си Елвира освен на приятелката си Лилиан.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/