3-те зодии, които изневеряват най-много

28 April 2022
Mila.bg

В днешно време все по-малко връзки са успешни. Повечето отношения завършват с развод или раздяла, със съдебни делби я на деца, я на имущество.
Има хиляди начини да разберем дали човекът, в когото сме напът да се влюбим, е читав и може да е лоялен към нас и любовта, която изпитваме към него, или е поредният развей прах, който след 9 седмици и половина ще хукне да дири нов партньор.
Един от тях е астрологията, която въз основа на някои конкретни черти характеризира тези 3 зодии като най-вероятните отстъпници от верността в една връзка.

Близнаци
Най-големият проблем с Близнаците е, че се отегчават лесно. Те не могат да се справят с неинтересните части на връзката. Винаги търсят вълнуващи неща. Освен това те са много нерешителни. Те имат склонността да изневеряват както емоционално, така и физически.
Може да ги хванете в крачка, но те ще отричат всичко до дупка.

Скорпион
Този зодиакален знак има много проблеми. Хората от тази зодия са суперсексуални. Те искат да се търкалят между чаршафите непрекъснато. Освен това не умеят да се справят с емоционално уязвимите ситуации. Ще видите спринта на Скорпиона, ако изразите чувствата си към него. В момента, в който усети, че отсрещният се приближава твърде много до него, той ще намери път към изхода на връзката. Не забравяйте, че Скорпионът е най-отмъстителната зодия. Ако е наранен, изобщо не го приема добре и може да ви го върне по физически начин с някой друг.

Стрелец
Стрелец не може, просто не може да не изневерява. Той обожава да флиртува. На парти ще го намерите да говори с всички и дори да дават на хората житейски съвети.
Хората от тази зодия обичат да са център на привличане. Околните ги харесват, а върволицата от ухажори само добавя щрихи към напомпаното его, което има един Стрелец. Тъй като околните ги искат, има шансове те да изневерят повече.
Подобно на Скорпиона, Стрелецът също черпи много удоволствие от секса. Той се опитва да се валидират чрез сексуалните си контакти. Това също допринася за неговия нарцисизъм.
Също така е много трудно Стрелец да се откаже от социалния си живот заради вас. Това причинява дисбаланс във връзката.

Разбира се, изключения винаги съществуват.
Не всички хора от зодиите Близнаци, Скорпион и Стрелец изневеряват.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/