Колко късметлийска е твоята зодия

26 April 2022
Mila.bg

Изглежда, че при някои хора късметът винаги е на тяхна страна.

Разберете кои зодиакални знаци са родени под щастлива звезда и кои не са чак такива любимци на съдбата.

Овен
Марс е вашата управляваща планета, която винаги е готова да тръгне на война. Това не означава, че прекарвате живота си в битки, но ви е предопределено да печелите всяка битка, която искате. Вие сте умни, мотивирани и изразявате ясно своите щения, превръщайки късмета си повече в отражение на вашата силна личност, отколкото на щастливата звезда на зодията ви.

Телец
Животът сякаш винаги ви чака с изненадващ удар, който ви очаква зад ъгъла. Макар и да се чувствате необлагодетелствани от това, фактът, че все още сте тук, оцелявайки и преодолявайки всички трудности, които реалността ви е сервирала, е доказателство, че нямате нужда от късмет. Справяте се чудесно с предизвикателствата.

Близнаци
Не сте от късметлиите. Всъщност животът ви е изпълнен с безкрайни предизвикателства и препятствия, карайки късмета да се чувства като нещо пожелателно. Има обаче добра новина - вашият стремеж и страст към знанието ви отвеждат на места, на които късметът никога няма да успее. Кой има нужда от чар и късмет, когато има ум като вашия?

Рак
Ракът е един от малкото знаци, които са истински благословени. Макар пътят винаги да е застлан с предизвикателства, хората от тази зодия имат вродено чувство за посока и добродетел. Раци, благодарете на вашите щастливи звезди, които винаги ви посочват правилната пътека.

Лъв
Вие сте толкова мъдри и решителни, че няма нужда да се тревожите дали имате късмет или не. Животът ви е като глина и вие сте скулпторът, оформящ съдбата си както пожелаете. Забравете четирилистните детелини, вие сте на мястото на водача, когато става въпрос за това, което искате.

Дева
Въпреки че може да изглежда несправедливо, че животът ви е бил по-труден от този на повечето зодии, има причина за липсата на известна доза благосъстояние. Имате най-силните рамене в зодиака. Вие сте тук, за да се научите и да изпитате трудности, а след това да покажете на света какво е необходимо, за да преминете през тях. По този начин, Деви, вие сте тези, които имат късмет да знаят и да се учат.

Везни
Хората от този знак са вечни оптимисти и животът често върви точно по начина, по който трябва. Ако някога сте се чудили защо сте склонни да излизате от всеки лош ден невредими, това има общо с вашето възприятие. Може да благодарите на управляващата ви планета Венера, че ви кара да виждате чашата наполовина пълна и да ви кара да се чувствате големи късметлии в живота.

Скорпион
Вие сте склонни да обръщате внимание негативите в живота. Истината е, че всъщност имате доста късмет. Когато вложите дори малко усилия в нещата, които искате, вие ги получавате, а когато се нуждаете от промяна на декорите, животът ви я предоставя. Не много от останалите знаци са в състояние да управляват собствения си кораб толкова бързо и лесно, колкото вие, а това е тотален късмет.

Стрелец
Вие сте един от най-щастливите знаци в целия зодиак. Управляван от крайната късметлийска планета Юпитер, животът сякаш прави лимонада от всякакви лимони, които ви се поставят по пътя. Това не означава, че няма да има предизвикателни времена.

Козирог
Представителите на тази зодия са определени като лидер в зодиака. Козирозите първи се сблъскват с препятствия и трудности, изчиствайки ги от пътя на околните. Въпреки това винаги го правят с относителна лекота. Докато умствено и емоционално инвестирате във всичко, което правите, ще имате достатъчно късмет, за да стигнете до финала.

Водолей
Водолеите наистина заслужават голяма, топла прегръдка, защото са получили късия край на пръчката, когато става въпрос за късмет. Въпреки че животът никога не е бил справедлив с вас, вие сте един безстрашен боец и винаги успявате да държите главата си над водата. Дори когато изглежда, че може да се удавите от целия лош късмет, който се е изпречил на пътя ви.

Риби
Някога щастливата планета Юпитер е била владетел на вашия знак. Въпреки че Нептун, планетата на вдъхновението и психическите способности, е настоящият управник на Рибите, планетата Юпитер, като отдавна изгубен баща, все още има влияние върху вас. Това означава, че имате не само късмет, но и имате на своя страна две планети, които водят живота ви към голямо щастие.

Български ритуали за късмет

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/