6 признака, че духове се опитват да се свържат с нас

23 April 2022
Тина Арнаудова

Няма категорична истина какво се случва, когато човек си отиде от този свят. Някои хора смятат, че с това приключва съществуването ни в тази или в която и да било реалност, докато други вярват, че починал човек има способността да се върне на Земята, без да приема физическа форма. Тези, които подкрепят тази теория, твърдят, че той прави това по много причини, но основната идея е, че той се опитва да предаде съобщение.

Тъй като те не е приел физическа форма, той може да общуват само без преки средства.
Ето някои от често срещаните начини, по които духовете се опитват да говорят с нас.

1. Сънувате „живи” сънища или имате видения по време на медитация
Духовете са най-известни с това, че се опитват да достигнат до нас чрез сънища и медитация. Това е, когато умът ни е притихнал и сме по-отворени към възможностите за свръхестествено. Те създадат сценарии или герои, които привличат вниманието ни.
Когато сънувате, вие се намирате в други измерения, за да е по-лесно духовете да ви говорят. Преди да медитирате или да спите, поискайте насоки с искреност и обмисляне.

2. Интуицията ви е по-остра, по-усилена
Духовете общуват чрез косвени средства, затова трябва да изострят сетивата ви, за да може да забележите различното около вас. Понякога ще ги срещата дори в мириса на цвете, което ви напомня за някого, когото си е отишъл.
В началото няма да знаете какво виждате, но останете спокойни и отворени към преживяването.

3. Смущения в електрониката
Всички сме виждали такива във филмите, но това не го прави невярно. Включването и изключването на електрониката, силата на звука на радиото или телевизора, необяснима промяна в каналите на кабелната. Това явление ще продължи, докато не се справите директно със ситуацията.

4. Знаете неща, които не може да обясните
Имате ли някога усещането, че знаете нещо, за което нямате спомен да сте научили? Това може да е дух, телепатично предаващ информация за вас.
Също така духовете общуват много с нашата интуиция. Затова слушайте какво ви подсказва тя, тъй като може да ви доведе до непознати места. Имайте вяра във вашите духовни водачи.

5. Получавате чести и случайни втрисания
Ако някога говорите за починалия или за ситуация, свързана с мъртвите, и получавате смразяващо усещане, това може да е ясна индикация за духове. Въпреки че това невинаги е най-приятното усещане, помнете, че те вибрират на различни честоти от нашите. Затова не се страхувайте, когато това се случи, духовете се опитват да ви напътстват.

6. Чувствате се все едно някой ви напътства
Нещо ви дърпа нанякъде и интуицията ви не може да го осмисли, въпреки това не изпитвате страх.
Това е начинът на вашите духовни водачи да ви заведат до място, на което трябва да бъдете, или да разкриете нещо, което е скрито за вас. Отпуснете се и се подгответе за приключение.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/