Защо мъжете се крият в тоалетната

02 April 2022
Вяра Султанова

Не всяко използване на тоалетната е свързано с нашите физиологични нужди. Тя може да е място, където да получим спокойствие и да се насладим на тишина.
Това е една от причините мъжете да прекарват средно 7 часа годишно в това мокро помещение.

Защо мъжете бягат от реалността в тоалетната?
Мъжете се крият там, за да останат насаме. Когато партньорът им мърмори, изисква нещо от него да направи или когато децата са твърде шумни, това е единственият сигурен начин те да се измъкнат от суматохата и да се насладят на уединение и покой.
Други причини, поради които мъжете се покриват в тоалетната, са желанието им да избягат от домакинските задължения или за да могат да ползват телефона си, без да ги смущават.

25% от господата споделят, че ако нямат възможността да се скрият в тоалетната, не знаят как биха могли да се справят с цялата тежест на живота.

23% от мъжете говорят за тоалетната като за „безопасно място“. И това не е просто убежище, а възможност да се скрие от другите, за да им е мирна главата. 14% от тях дори държат там различни неща за убиване на времето - като книги, списания и дори храна.

Жените също се крият
Ако сравним мъжете, избягали в банята, с жени, които правят същото, ще видим, че нежната половина често се крие там, за да си почине от децата. Дамите също се заключват там, ако са разстроени.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/