Несебърското Барби свали окончателно украинското знаме от църква

21 April 2022
БД Онлайн

Аз днес успях да защитя България, казва Ивелина Прунова

Красавицата носи стълба, за да махне флага

Несебърското Барби свали украинското знаме от българска църква.

Красавицата Ивелина Прунова успява да се пребори да бъде махнат окончателно флага, който е поставен на входа на храма "Успение Богородично" в Несебър.

"Днес искахме да свалим тяхното знаме, тъй като не е редно то да стои по-високо от нашето, нито църквата е място, което да се окичва с флагове или да бъде политизирано. Това, че ние сме ги приели временно в държавата си, не означава, че трябва да ни потъпкват и превземат. При опита ми да го сваля беше извикана полиция от украинците и съвсем нагло ми беше обяснено от тях, че имат разрешение от някой флагът им да стои там.

Докато пиша този текст разбирам, че заради моя опит все пак знамето сега е свалено. Нека всеки от Вас има моята гражданска съвест и когато нещо не е правилно, да не пишем само текстове във Фейсбук, а да има и действие", заяви категорично Ивелина, която освен с хубостта си, е известна и с активната си гражданска позиция.

Несебърското Барби категорично отрече обвиненията да е чупила и викала в светата обител.

"Чух, че украинците са съчинили история как днес уж съм чупила и викала из църквата, което аз никога няма да направя в Божия дом и по никакъв начин не бих го освернила. Има си и свидетели и камери. Единственото, което се опитах да направя, беше със стълба да сваля знамето им и съвсем любезно им казах, че няма да оставим флага им там. Аз днес успях да защитя България. Целият град знае, че съм от много религиозно семейство. Покойната ми баба служеше със свещениците, а дядо ми беше настоятел на църквата. Даваха си душата за храма и няма да оставя нещата така да продължават. Мой дълг е след тях да браня църквата", добави Прунова.

Коментари

Катя в 20:54 на 01 May 2022
Браво !
SCHERIFA в 20:19 на 10 May 2022
Samo taka, Bravo. Interesno mi e dali ukraincite biha postavili BG znamena v Ukraina. Schte im se da ni zombirat i da smucat ot vsyakade. Pomoshtite koito koito im davame sa v pati po golemi ot pesiite na nashite roditeli. Ukraincite po rogdenie sa mnogo nagli i nahalni,i se imat za mnogo veliki i umni. Bil sam tiradgia 15godini i gi poznavam dobre. Neblagodarni i hitri hora. Po dobre dalece ot tyah.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/