От какъв интимен партньор има нужда всяка зодия

12 April 2022
Тина Арнаудова

Всички търсим този човек, който ни разбира и ни допълва. Търсим партньори, които отговарят на нашите нужди. Но достатъчно често дори не знаем напълно от какво наистина се нуждаем. Ако пък сме наясно с щенията си, невинаги успяваме да разберем какво иска този, в когото сме влюбени. Знаете ли, че може да откриете това въз основа на зодиакалния знак?

Всички ние имаме определени атрибути и характеристики, които са предварително определени от зодията, под знака на която сме родени.

Овен


Понякога може да бъде груб и се нуждае от някого, който винаги поставя истината на първо място

Ако излизате с Овен, ще трябва да се подготвите, за да може да общувате по открит и прям начин. Той обича смелостта и прозрачността. Предпочита хора, които поставят нещата открито, дори в неприятна ситуация. Овенът ще сложи всичките си карти на масата и ще очаква други да направят същото. Той също търси приключенски и вдъхновяващ партньор, който ще го забавлява.

Телец


Изключително жизнеспособен и обоснован, има нужда от някого, който е готов да му помогне да се разгърне

Телците са изключително лоялни във връзката и искат същото в замяна. Те обикновено имат висок набор от стандарти за своите партньори.
Телецът обикновено ще сложи смело лице и ще се преструва, че се справя добре, независимо колко болка изпитва. На него му е трудно да се отвори за емоциите си, затова има нужда от любим, който ще му помогне да изрази себе си. Телците се нуждаят от любовник, който да ги накара да се чувстват комфортно, като същевременно внимателно ги побутва да говорят за своите проблеми.

Близнаци


Известни са със своята любознателна и вятърничава природа, те се нуждаят от някого, който да ги закотви
Близнаците обичат да бъдат навсякъде по едно и също време. Лесно губят концентрацията си, но се интересуват от толкова много неща, че непрекъснато летят от едно към друго. Склонни са също да се отегчават лесно, така че е от съществено значение да поддържате нещата интересни за тях, като същевременно показвате весело и позитивно настроение. Понякога те се затрупват с всичките си интереси, така че се нуждаят от партньор, който да им помогне да останат съсредоточени и спокойни.

Рак


Важно е партньорът му да се грижи за него по същия начин както го прави Ракът. Той се нуждае от някого, който може да отговори на очакванията му

Естествено обичащи и грижовни, Раците са много щедри и ще дадат на любимия си ризата от гърба си, ако това ще го накара да се усмихне. Правят каквото могат, за да покажат на партньорите си колко се грижат за тях, но са и идеалисти, така че в замяна очакват същото. Раците имат много вяра в другите. Когато тези идеали не се оправдаят, те често се оказват дълбоко разочаровани от партньорите си. Тъй като дават всичко от себе си, те се нуждаят от някого, който е готов да направи същото.

Лъв


Уверен и възбудим, има нужда от сериозен, но възхитителен партньор

Лъвовете минават през живота с цялото самочувствие на истински лъв. И е съвсем естествено да искат партньор със същото отношение към света. Понякога могат да бъдат много щастливи, но не обичат хората, които ги дърпат, и не обичат усложненията. Те търсят връзки в дългосрочен план. Не се опитвайте да ги заблуждавате, защото те са изключително интуитивни. Веднага ще усетят, ако има някакви измами или съмнения. Този знак може да бъде очарован само от този, който може да бъде готин и умен едновременно.

Дева


Склонна е да се тревожи поради перфекционистичния си характер. Има нужда от някого, който да й помогне да намери баланс

Девите са изключително аналитични и критични към себе си, както и към другите. По природа са рационални, но имат сантиментална страна, която ревниво пазят от чужди погледи. Предпочитат да гледат на всичко практически, но понякога оставят чувствата си да ги водят. За Девата партньорът трябва да е в контакт със своите чувства, но не напълно контролиран от тях. Тя също търси истинност и надеждност. Това, което търси в партньора си, е безусловна подкрепа и възможността да помага за нейното спокойствие и баланс.

Везни
Имат приказен поглед към любовта и заедността, имат нужда от някого, който е намерил спокойствие
Родените под този знак обикновено са спокойни и събрани независимо от всичко и бързо ще напуснат всяка връзка, която показва признаци на турбуленция. Те се възхищават на красотата, баланса и мира. Везните дори няма да помислят за партньор, който нарушава спокойствието и позитивното, с което се обграждат. Те са традиционалисти в ухажването и смело изразителни. Везните са склонни да бъдат интелектуални и обичат да общуват със семейството и приятелите си. Те искат от любимия си честно партньорство между равни личности, така че никога не се отнасяйте към тях като към по-нискостоящ от вас човек.

Скорпион


Има навика да бъде предпазлив към емоционална обвързаност. Той се нуждае от някого, който заслужава неговото доверие

Ако искате да имате връзка със Скорпион, бъдете предупредени, че ще му отнеме известно време, докато свали гарда си. Той е невероятно селективен и няма да се задоволи с никого. Дори и да не са страдали от разбито сърце, Скорпионите по природа са доста предпазливи, що се отнася до хората. Първото и най-важно нещо, което трябва да им докажете, че те могат да ви се доверят. Те се нуждаят от партньор, който е готов да бъде напълно прозрачен с тях.

Стрелец


Най-оптимистичният и авантюристичен знак. Той се нуждае от някого, който е еднакво авантюристичен, остроумен и интелектуален

Стрелецът се нуждае от човек, на когото може да се опре, не само заради остроумието и мъдростта му, но и заради надеждността му. Той често се чувства малко изгубен, така че трябва да му се даде комфорт и увереност. Знакът има афинитет към огъня, което го прави бърз и груб, но в действителност Стрелецът е с мека душа. Партньорите му ще трябва да му помогнат да намери стабилност и баланс, като същевременно поддържат нещата интересни. Стрелецът обича приключенията, страстта и свободата и следователно те искат от партньора си най-много подкрепа и пространство.

Козирог


Той има репутацията на практичен и самодисциплиниран, има нужда от трудолюбив, но обичащ забавленията партньор

Козирозите са малко старомодни - наистина гледат с добро око на онези, които са решителни и вършат упорита работа. Те търсят партньори, които имат добра работна етика, но които също могат да им помогнат да се откъснат от пристрастяването си към служебните задължения. Като техен любим ще трябва да ги накарате да се отпуснат и да се забавляват от време на време. Козирозите също са склонни да бъдат малко затворени и се нуждаят от помощ, за да изразят чувствата си. Те искат някого, който цени думите и жестовете им и им осигурява чувство за сигурност.

Водолей


Той е ексцентричен и нестандартен, нуждае се от някого, който може да улови интереса му

Водолеят обикновено е много странна смес от различни характеристики и може да бъде доста трудно да се разбере. Хората от този знак са привлечени от дълбоки дискусии, но не са много склонни да се открият. Те са приключенски настроени и винаги търсят следващия си прилив на адреналин. Водолеите са сърцати и могат да предложат много неща чрез обич и грижи, но за тях е трудно да покажат това на другите. Те не обичат сериозните връзки, така че ако са готови да направят това, значи вие сте единствените за тях. Те искат партньор, който е спонтанен и има ексцентрична страна.

Риби


Те са мечтатели и се нуждаят от някого, който може да им даде романтика

Рибите са знакът, който ще падне в краката ви, ако се появите пред прозореца им в полунощ с касетофон, от който звучи любовна песен. Те обичат старомодните романтични жестове и предпочитат партньори, които могат да измислят креативни начини да им покажат, че им пука за тях. Те също така търсят любими, които може да им помогнат да постигнат целите си и които са готови да бъдат уязвими с тях. Рибите дирят онзи, който е в състояние да се справи с техните емоции и буйно въображение.

Зодиите, които най-лесно изневеряват

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/