В Пампорово закриха зимния сезон със спускане по бански (Снимки)

09 April 2022
Валентин Хаджиев

Ентусиасти закриха за първи път у нас зимния сезон със спускане по бански по снежните писти в курорта Пампорово.

Участници в проявата BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2022 посрещнаха в 6 часа изгрева на слънцето по бански, с което дадоха старт на нетрадиционния бански снежен фест. Кулминацията бе спускането със ски и сноуборд по зелената туристическа писта до ски плац Студенец.

"Голите" скиори по никакъв начин не пречат на другите туристи. Това е мераклийско закриване, пренесено от Алпите в нашата любима планина. А и по време на инфлацията облеклото става по-оскъдно, скъпо олио-малко дрехи", коментира един от организаторите Станислав Вангелов.

По пистите се виждаха скиори по бански костюми, с плувки, плавници, шнорхели, плувни шапки, хавайки, перуки и сърфистко облекло.

След шествието на централния ски плац в курорта се организира фотосесия, теглена на томбола с награди, както и конкурс “Мис и Мистър банСКИ”.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/