Какво мъжете абсолютно ненавиждат според зодията си

21 March 2022
Тина Арнаудова

Астрологията твърди, че всеки зодиакален знак има специфични черти и всеки негов представител прави неща, които дразнят другите.

Благодарение на звездите може да откриете и това, което вашият мъж не харесва, въз основа на неговата зодия.

ОВЕН



Този знак е известен с бързото избухване. Овенът не може да понася хора, които се опитват да го задържат на едно място или да го задължат да прави нещо, което не иска. Той е най-агресивният и импулсивен от всички знаци. Мъжът Овен мрази хората, които се оплакват и се самосъжаляват. Ако не искате мъжката ви половинка Овен да се ядосва, не поставяйте пречки на пътя му.

ТЕЛЕЦ




Този мъж не обича да бъде припрян. Той има свои собствени представи за времето. Има притежателен характер и наистина се обижда, когато хората се опитват да грабнат нещо, което му принадлежи. Ще разстроите мъжа си Телец, ако не му обърнете внимание и не попитате за мненията и идеите му.

БЛИЗНАЦИ



Мъжът Близнаци е приятелски настроен и обича да общува. За него комуникацията е ключът и това е начинът, по който той може да ви каже точно как се чувства или мисли. Никога не го прекъсвайте, докато говори. Той може да бъде наранен или дори обиден. Да го помолите да млъкне, ще бъде все едно да му отрежете ръцете. Ако не искате той да ви презира, не го отегчавайте с условия и ограничения.

РАК



Ракът мрази неморалните хора, които не зачитат семейните ценности. Трябва да следите стриктно думите си, когато го критикувате, тъй като мъжете от тази зодия са много сантиментални и дълбоко интуитивни. Те са интровертен знак, спокойни са и ненавиждат всякакъв вид насилие. Освен това са много емоционални и чувствителни. Да, това може да изглежда като „не толкова мъжествена“ черта, но просто бъдете внимателни. Мъжете също се нараняват. А при Раците това е умножено по две.

ЛЪВ



В случая с мъж Лъв става въпрос за его. Може да не го каже открито, но мрази, когато някой го надмине и открадне неговия дял от вниманието. Затова останете на заден план и го оставете да блести. Нека бъде под светлината на прожекторите. Той наистина може да се обиди и да ви мрази отвътре, защото се опитвате да управлявате територията, господстваща от него.

ДЕВА



Девите ненавиждат безпорядъка. Те имат определен начин да направят нещо. Не бъдете арогантни около мъж Дева, той наистина не може да понася прекалено самоуверени хора. Той ще прекара целия си живот, ако е необходимо, за да докаже, че е прав. Просто го оставете и дори не се опитвайте да му посочвате, че го прави неправилно, повтарям НИКОГА НЕ ОПИТАЙТЕ!ВЕЗНИ



Везните не обичат да правят избори. Така че не поставяйте мъж от тази зодия в никаква ситуация, която изисква от него да направи избор. Не го натискайте да избира страни. За него ще бъде предизвикателство и той може да започне да не ви харесва като човек, ако го карате да премине през това. Критиката, аргументите и дисхармонията го отблъскват най-много. Той мрази арогантните хора и онези, които не могат да отговорят на очакванията му за стандарти.

СКОРПИОН



Този страстен мъж има ниско ниво на толерантност към безотговорни и повърхностни хора. Неговата нагласа за „решаване на мистерии“ винаги работи и той вероятно ще разбере истината, колкото и да се опитвате да я скриете. Бъдете честни и откровени с него от самото начало, дори и да е трудно, защото след като ви хване в лъжа, той никога повече няма да ви вярва и ще загуби всяко уважение към вас. Със сигурност не бихте искали това от някого, когото обичате. Така че бъдете 100 процента истински с него.

СТРЕЛЕЦ



Ако иска да е навън с момчета, просто го оставете. Никога не може да принудите мъж Стрелец да направи нещо. Ще го загубите напълно, ако се опитате да го завържете за себе си. Колкото по-силно се опитвате да го държите, толкова по-бързо той ще се подхлъзне. Не се опитвайте да го обвържете психически или физически. Просто го оставете да взема решенията си. Да, кажете му за вашите предпочитания, но не му ги налагайте.

КОЗИРОГ



Те абсолютно се отвращават от небрежните и непродуктивни хора. Мъжете Козирог изпитват специална неприязън към фалшивите хора. Така че никога не се преструвайте на нещо, което не сте, пред него. Той със сигурност ще разбере, без дори да положи много усилия и ще загуби всякакъв интерес към вас. Просто бъдете честни и истински с него. Той цени реалността, а не двуличието. Ако той ви харесва, той ще ви харесва само заради това, което и кои сте наистина. Не е ли това, което искаме всички от нас?

ВОДОЛЕЙ



Оригиналността е една от най-забележителните характеристики на мъжа Водолей. Той е уникален. Има своя собствена зона на комфорт и изпитва абсолютно неприязън към заяждането. Дори не мислете да го променяте, защото ще се провалите с гръм и трясък. Той се харесва такъв, какъвто е, и ще стане по-добър само ако и когато поиска.

РИБИ



Мъжът Риби е много чувствителен и емоционален. По-добре проверете стократно, преди да му изиграете шега, защото през повечето време той вероятно ще бъде наранен от това. Господинът от този знак мрази лъжата и рядко наранява някого нарочно. Избягва хората, които го правят нарочно.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/