10 начина, по които се държи жена, която вече не обича мъжа до себе си

12 February 2022
Вяра Султанова

Тъжната истина за отношенията е, че те рядко са перфектни. Доста от връзките нямат привилегията да са като по конец, тъй като хората, които ги създават, не са без грешка.

Но повечето от отношенията си приличат по тяхната динамика. Срещаш се с някого, харесваш го, после се влюбваш и консумирате тази любов, докато не свърши при единия от двата или и при двамата.

Колкото по-рано разпознаете симптомите на разлюбването, толкова по-малко ще ви боли сърцето след раздялата.

1. Изглежда апатична

Чувствате, че тя не полага никакви усилия и усещате, че любовта към вас бавно умира. Сякаш е загубила интерес към живота като цяло, но всъщност тя е загубила интерес към вас.

2. Вече не ви прави комплименти за външния вид

Първоначално физическото привличане е това, което събира повечето двойки. Преди половинката постоянно ви повтаряше, че изглеждате толкова красив, а сега се чудите дали изобщо ви забелязва. Ако не сте чували наскоро добра дума за себе си, то най-вероятно тя вече не ви намира за привлекателен.

3. Не полага вече усилия за връзката ви

Тя вижда, че връзката ви умира и изсъхва и не полага никакви усилия, за да я спаси от бавна и болезнена смърт. Изобщо не й пука дали вие двамата се карате през цялото време. Да не говорим, че вече няма търпение, нито желание да разрешава неизяснени неща помежду ви.

4. Комуникацията е рядкост помежду ви

Общуването е основата на силните отношения. Двойка, която има открита комуникация, е по-вероятно да оцелее за разлика от двойките, които не комуникират помежду си. Ако вие и вашата нежна половинка вече не се радвате на дълбоки и смислени разговори, това означава, че тя вероятно е загубила интерес към вас и връзката ви.

5. Тя прави каквото иска, без да се съобразява с вас

Вашите мисли и чувства са без значение за нея. Тя ще направи това, което иска, независимо от това как ще ви накара да се чувствате. Дори действията й в крайна сметка да ви навредят, за нея това няма да е проблем, защото тя вече не ви обича.

6. Вече не е благодарна за жестовете ви към нея

Доскоро е скачала от радост, когато й поднесете цветя или подарък. Вълнувала се е, когато я каните на среща. Днес обаче вашите жестове срещат нейното безразличие.

7. Вие сте винаги инициатор на разговорите

Ако напоследък чувствате, че вие сте този, който се опитва да започне разговори, тогава трябва да се притеснявате. Ако тя ви обичаше все още, щеше да иска да говори с вас за всяко нещо под слънцето. Или пък да попита за мнението и мислите ви.

8. Не се опитва да ви накара да се почувствате специални

Доскоро е правила мили и романтични неща за вас, но нещата вече са различни. Не й пука дали сте щастливи или нещастни и не защото е гадна и злобна, а защото очевидно тя не се чувства щастлива.

9. Спряла е да търси вниманието ви

В миналото постоянно се опитваше да комуникира с вас и може би ви е смятала за център на нейната вселена. Сега обаче тя почти не признава вашето съществуване. Освен това вече не търси вниманието ви, защото вече не се нуждае от него.

10. Физическата интимност е рядкост

Целувки. Прегръдки. Размяна на ласки в спалнята. Това са неща от миналото. Когато физическата интимност започне да изчезва, може да бъдете сигурни, че връзката ви не върви към добро.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/