Тиранин, влечуго, левиатан - каква е лошата страна на всяка зодия?

08 February 2022
Тина Арнаудова

Традиционният зодиак, на който сме свикнали, се съсредоточава най-вече върху положителните черти на хората от различните знаци. Но всички знаем, че не може да има добро без лошо. По-негативните и мрачни черти на зодиите често се игнорират, но те съществуват и намират място в т.нар. Черен зодиак.

Кои са лошите черти на отделните зодии?

Тиранинът (21 март - 19 април)

Нищо не е достатъчно за теб. Винаги искаш повече. Искаш всичко, което животът може да предложи, и въпреки това не искаш да инвестираш твърде много от себе си. Никога не сте доволни и в известен смисъл това е добре, защото ви държи мотивирани дълго. Просто се уверете, че не вредите на другите в безмилостното преследване на целите си.

Падналият демон (20 април - 20 май)

В миналото сте имали добри и лоши времена. Изглежда обаче си спомняте само лошите. Вашите неуспехи ви преследват всеки ден. Вместо да се съсредоточавате върху това колко пъти сте се проваляли, опитайте да впрегнете решимостта си, за да стъпите отново на краката си. Провалите идват, за да ви дадат урок, от който да се поучите и да продължите напред.

Поразяващото влечуго (21 май - 20 юни)

Хората са наясно, че трябва да се пазят от вашата лоша страна. Може да сте доста отровни и раздразнителни, когато нещо ви притеснява. Способни сте да разпръснете напалм върху онези, които ви провокират. Гневът ви обаче никога не е без причина. Околните едновременно изпитват респект към вас и се страхуват.

Змията (21 юни - 22 юли)

Вие сте роден да манипулатор. Невероятно очарователен сте и привличате хората към вас. Когато това стане, използвате хитростта и интелигентността си, за да бъдете милостиви, щедри и измамни, когато пожелаете. Околните просто имат инстинктивно доверие към вас и от вас зависи какво ще направите с него.

Воинът (23 юли - 22 август)

Факт е, че повечето от нас минават през живота, без да наблюдават съсредоточено света около нас. В известен смисъл сме слепи за самата реалност, която обитаваме. Но не и вие. Вие сте в състояние да видите нещата такива, каквито са. И доброто, и лошото. Едно от най-трудните ви задължения е да помагате на другите да видят и те истината, която ги заобикаля.

Водовъртежът (23 август - 22 септември)

Вие сте пламенни и верни любовници, но сте склонни да залитате в чувството за собственост. Вашата ревност е опасна за околните. Това усещане е като дишането за вас и щом я вкусите, няма нищо, което някой може да каже или да направи, за да ви накара да се почувствате по-различно.

Грабителят (23 септември - 22 октомври)

Всички ние имаме вътрешни демони, но вашите са най-силните. Те ви държат постоянно нащрек. Това невинаги е лошо, защото те също ви тласкат да давате най-доброто от себе си за своето развитие. Изпитвате ужас от това да сте обикновени. Каквото и да е нормата, която трябва да следвате, за вас това е скучно и искате да преминавате постоянно през неизследвани територии.

Отровната стрела (23 октомври - 21 ноември)

Никога нямате проблеми с импулса. Държите всичко под контрол. Знаете точно колко време трябва да изчакате, преди да нанесете удар. Тези, които парадират със силата си, са глупаци за вас. Наясно сте, че правилният момент и планирането може победят първичната сила. Опитайте се да не бъдете толкова цинични през цялото време.

Бурята (22 ноември - 21 декември)

Вие сте вятърът. Безгрижни и диви. Точно както една буря не се интересува от това, което идва по пътя й, така сте и вие в преследването на вашите желания. За вас най-важно от всичко на света е свободата. Това ваше качество обаче често наранява онези, които са близо до вас. Научете се да контролирате малко тези импулси.

Левиатанът (22 декември - 19 януари)

Хората не са в състояние лесно да ви разчетат и разгадаят. Винаги има някаква мистерия около вас, която сочи към тъмнината и злокобното. Истината е, че тази мистерия не е напълно ясна дори за вас. Но държите демоните си под контрол и това е по-важно от всичко друго.

Звярът (20 януари – 10 февруари)

Околните зависят от вас. Те са свикнали да сте тяхната скала и да им давате силата, от която се нуждаят. И като цяло нямате проблем при това. Свикнали сте да се справяте със собствените си скърби и болка, че няма значение дали още няколко са добавени към купчината. Но бъдете внимателни, защото това много бързо може да се превърне в острие за вашето добруване.

Мечът (19 февруари - 21 март)

Вие имате своя справедлив дял от битки и шансовете за победа са на ваша страна по-често отколкото провалите. Безмилостно преследвате това, в което вярвате, и не се свените да се впуснете с всички срещи в битка с вашите врагове. Лесно е да забравите за себе си, когато водите война, но не е нужно постоянно да принасяте добруването си в жертва.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/