Део - разказ за кокаин, марихуана, екстази и алкохол

06 February 2022
Део
Део

Разказ за кокаин, марихуана, екстази и алкохол. И за измамното щастие, което носят. За ръба, на който те поставят и ада, в който те вкарват, без дори да си разбрал. Мариян Станков - Мон Дьо в откровен разговор с Деян Славчев - Део в предаването "Събуди се" по Нова тв.

„В момента съм баща, преди всичко съпруг, и това е основният приоритет.

Дълго време си казвах „Боже, гледай около теб някакви супер талантливи хора”. И светлината се насочва в определени моменти все към мен. И ми беше изключително неудобно. Минаха 20 години и това буквално ме изяждаше и ме унищожаваше в определени моменти. Много страдах за това”, сподели той.

Део разказа за измамното щастие на наркотиците. „В началото никога не съм смятал, че имам нужда от тях. Аз си бях зареден, усмихнат, радвах се на всичко. И много често хората са ме питали на какво съм, отговарях - на нищо. Наркотиците бяха сериозна част от живота ми в продължение на може би над десет години. Осигуряваха ми щастие за кратко - лъжливо”, добави той.

Всичко започнало, докато бил барман. Имал колега, който го видял, че се уморява. „И ми каза, че има едно хапченце, което ще ми даде. Оказа се, че го взимат спортисти, трениращи в зала - нещо като допинг. Това може би беше вратичката. Тогава дойдоха и другите неща”, разказа Деян. В момента си позволява само по малко узо с много лед, когато е на почивка в Гърция.

Води дълга битка със зависимостите, която печели, и иска да бъде пример за децата си. Цялата си история, включително как е загубил родителите си и срещнал съпругата си, той разказва откровено в авторски моноспектакъл.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/