Мика Стоичкова се сбогува с Мексико

24 January 2022
БД Онлайн
Мика (вляво) и приятелката й се сбогуват с Мексико
Мика (вляво) и приятелката й се сбогуват с Мексико

Приключи екзотичната почивка на Мика Стоичкова в Мексико. Щерката на футболната легенда Христо Стоичков показа последни кадри от местния курорт Тулум.

33-годишната красавица реши да вдигне градусите и показа дупето си и това на своя приятелка за изпроводяк. Двете се прегръщат само по изрязани бански, които разкриват задните им части. Мика, която е с черен бански, не крие дори татуировката на дупето си.

"И ние сме навън. До скоро, Тулум, обичам те!", написа Мика в компанията на дружката си Доминик. Стоичкова не крие, че е влюбена в Мексико, където често ходи на почивки.

Стоичкова има какво да покаже
Стоичкова има какво да покаже

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/