Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас по-влюбени от всякога

20 January 2022
24 часа

52-годишната Катрин Зита Джоунс и 77-годишният Майкъл Дъглас са заедно повече от 20 години, а любовта им е все така свежа и силна. Съпрузите го доказват със селфи от романтичен момент по време на семейната им ски ваканция, съобщи dir.bg.

Уелската красавица, която изглеждаше шик и в зимна екипировка, и съпругът й, се повозиха в шейна с конски впряг със децата си.

Тя се пошегува, че фамилията не е била в настроение да ги снима във видео: "Вижте им отношението- нека просто махнем и се усмихнем на мама".

Катрин обаче запечатала за спомен семейния момент в каретата, в който участват Майкъл, техния 21-годишен син Дилън и дъщеря им Карис, на 18. Актрисата коментира, че дечурлигата могат и да те ядосват с непукизма си в такъв момент, но ще са щастливи да имат тези спомени в бъдеще и да ги показват на своите семейства. Те не упоменават къде са прекарали почивката си, но притежават имот в Испания.

В интервю за списание WSJ, актрисата сподели, че тайната на 21-годишния им брак е умението да се забавляват заедно. Тя каза още че за всяка връзка са жизненоважни "постоянната любов и уважение", "чувството за хумор".

"Съпругът ми и аз прекарваме много време заедно, защото, за разлика от толкова много двойки, никога не сме имали работа от 9 до 5 часа", обясни Катрин.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/