7 знака, че си стара душа

19 January 2022
Тина Арнаудова

Какво е старата душа? Този термин е широко използван и обект на доста злоупотреби понякога. Но във всяко нещо на този свят стои някаква истина.

Може да разглеждаме старата душа като субект, който многократно е избирал да се връща в тази реалност с причина.

1. Вероятно защото има много важна задача да завърши.

2. Или защото има нещо на Земята, от което този човек трябва да се отдели.

3. Защото човекът има да учи много важен урок.

Колко са реалностите на съществуване? Никой не знае.

Кои са признаците на старите души? Ако се разпознаете в повече от половината знаци, считайте се за стара душа.

1. Реалността понякога се усеща като сън

Чувствали ли сте, че живеете все едно сънувате? Странно чувство, че всичко, което виждате и чувате, не е истинско, въпреки че го усещате реално. Все едно сте част от една илюзия. Това е доста присъща черта на старата душа.

Благодарение на няколкото прераждания, които сте преживели, вие сте наясно, че този свят е една голяма илюзия. Въпреки че сега не може да прескочите тази реалност, постепенно изграждате съзнание, че има нещо отвъд нея.

Всеки от нас има духовна цел - да се научи да вибрира по-високо и да достигне точка, в която може да продължи в друг живот, надскачайки материалния свят.

2. Имате интерес към духовното

Бяхте ли дете, което се интересуваше от духовност и магьосничество? Много често старите души се раждат с по-висока осведоменост и търсят знания дори в много ранна възраст.

Старите души носят духовния капацитет на своите предишни животи. Интензивният интерес към духовността е начин да се декодира загадката на повтарящи се прераждания.

3. По-мъдри от очакваното

Старите души не изглеждат толкова заинтересовани от „детинското“ поведение и общоприетите привички. Още от деца действат така сякаш са родени по-мъдри от връстниците си.

Старите души обичат да общуват с по-възрастни от тях хора особено в ранна възраст.

Старите души вече са преминали през преживявания, които са интересни за околните на техните години, и затова са склонни да ги намират за малко скучни.

4. Мислите извън стереотипите

Например не се чувствате обвързани с това къде сте родени. Домът е там, където е сърцето ви. По същия начин чувствате, че Земята е вашата страна, вашият дом, вашият корен. Догмите и традициите не ви привличат. По-скоро мислите отвъд тези обичайни мисловни модели и това ви прави специални.

Хората ви търсят, за да ви помолят за съвет, и обикновено им помагате да намерят пътя си. Знаете ли защо? Защото сте преживявали подобни проблеми в миналото.

5. Асцендентът или някоя от планетите ви е в Козирог

Козирогът се управлява от Сатурн, стария Бог на времето. Асцендент и планети в тази зодия подсказват за стара душа, тъй като това е знак, че Сатурн дава мъдрост отвъд времето и пространството.

6. Повтарящи се сънища

Сънували ли сте поне няколко пъти определено място или места, които никога преди не сте посещавали? Беше ли сънят толкова истински все едно се случва наяве?

Старите души често имат „проблясъци“ от миналите си животи в своите настоящи само за да им напомнят каква е тяхната цел.

7. Не се вълнувате прекалено много от световните тенденции

Старите души не се ангажират твърде много с нещата, свързани с най-новите тенденции. Това, което виждат те, всъщност са едни и същи модели зад тези тенденции и затова те се подават на цялата врява около тях.

Въпреки това те не съдят другите, защото знаят, че и те са го правили - многократно в минали животи. Сега сте просто по-мъдри!

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/