Станислава Генчева: Развод с Краси Радков? Глупости!

18 January 2022
Лили Ангелова
Краси и Стаси са неразделни
Краси и Стаси са неразделни

Семейството ни заедно с детето е пълно, казва красивата журналистка и актриса

"Какъв развод с Краси? Глупости! Семейстото ни е пълно." Така красивата журналистка и водеща Станислава Генчева опроверга плъзналите слухове за развод със съпруга й - актьорът Краси Радков.

Според медиите двамата са разделени още от лятото, след като били засечени на различни места повече от две седмици - Генчева на екскурзия с колеги, Краси - в Лозенец в мъжка компания.

"Няма раздяла между двамата, имат си Теодор, на когото много се радват и се редуват в грижите по него. Краси и Стаси винаги са били много свободолюбиво семейство и всеки в семейството си има своите ангажименти", твърди близка до двамата, която често е в компанията на актьора. Според нея мине се - не мине, и все разделят комика и жена му, като това не са единствените писания, които не са верни. "То не беше, че тя не може да има дете, то не беше, че го бие и е ревнива, че го пази от други жени, смешки. Стаси обаче не обръща внимание, тя е над тези неща", смее се познатата на Радков. Самият той на всеослушание преди година-две призна:

"Ние нямаме проблем да имаме дете, няма и да осиновяваме, но не знам защо хората толкова се вълнуват от личния ни живот, какво ги бърка тях", учуден бе екранният Гацо Бацов.

Самата Стаси продължава да работи в агенцията за тържества, която има. На някои от събитията тя дори е водеща, а Краси продължава да работи в "Шоуто на Слави" и играе в Сатирата. "Толкова години с жена ми сме се напаснали. Тя е най-хубавото нещо, което ми се е случило в живота", сподели комикът на 10-ата годишнина от сватбата си, която отпразнува с колеги и приятели.

Понеже Радков губи отрано родителите си, той много обича настойниците на Станислава. От първия ден ги нарича "майко" и "татко", още преди да е взел за жена дъщеря им.

Краси и Стаси се женят през лятото на 2002 година - шест месеца след първата им среща. Станислава е сияеща булка, а Краси е с 20 килограма по-лек от сега. Вричат се в любов пред погледа на кума Христо Гърбов и жена му Иглика Трифонова. Всички са доволни. Дори се случва смешка. След като младоженците минали през ритуалите и стигнали до ресторанта, дисководещият казал: "А сега кумът не усеща ли, че виното нещо му е горчиво?" Гърбов трябвало да каже: "Да!", за да се целунат младоженците. Но обаче не включил какво го питат и отговорил: "Не, даже ми сладни!". След поредица от майтапи на сватбата Краси и Стаси изкарват бурно първата си брачна нощ. "Както си требе", похвалил се на другия ден пред близките комикът.

От началото на съвместния им живот съпругата на шоумена е доста по-ревнива от него, като сега ролите са разменени. "Сега като че ли Краси повече ревнува", смее се Стаси, като си припомни миналото.

Самата тя не крие, че мъжът й задоволява всичките й капризи. "Гледа ме като статуетка. Много е внимателен, иска нищо да не ми липсва. Поел е дори домакинските задължения, защото знае, че ми е неприятно да ги върша", доволна е блондинката. Станислава не е всеотдайна съпруга, твърдят запознати. Тя живее така, сякаш е разхайтена гимназистка. Ежедневието й е поредица от безгрижни купони, забавления и излизания "по женски". На срещите й с приятелки често присъстват и засукани младежи, към които госпожата не остава безразлична.

Радков хлътва по Станислава в мига, в който я вижда. Макар че той е от Враца, а тя от София, съдбата ги среща в Смолян. Двамата се запознават на хотелска рецепция. Тогава хубавицата е в града с родителите си, а Краси е сам по служба.

Актьорът веднага фиксира красивата мацка и се приближава към нея с покана за представлението, в което му предстои да играе същата вечер. Девойката му дава телефонния си номер, а три месеца по-късно двамата вече живеят под един покрив в столицата.

Красавицата твърди още, че е свикнала да мързелува, защото била много улеснена и от съпруга си - той не бил никак придирчив. "Краси не е злояд. Сутрин не закусваме, а само пием кафе. Отиваме в хола и който е пръв до кафе машината, той я пуска. Ако нещо специално ми се яде, ходя при приятели в една кръчмичка", споделя в интервюта Стаси. В случай че на екранната Баба Вуна нещо й се дояде, у семейство Радкови веднагически дотичва майката на Станислава. Тя живее в съседния вход на същия блок на влюбените. "Тъща ми е страхотен кулинар, мъкне тенджерите със сармички и аз винаги я чакам с нетърпение", хвали се от майката на жена си навсякъде Краси Радков.

"И в нашето семейство, като при всяко, не всичко е веселба. Не си мислите, че той е непрекъснато забавен. Всички се смеят на образите му на Баба Вуна, Шишо Бакшишо и Кака Радка шоу и остават с впечатлението, че той е непрекъснат шегаджия и в реалния живот. Истината е, че и той има моменти, когато е сериозен. Не обича да рискува, понякога е неуверен и често изпада в страхове, които дълго обсъждаме", споделя жената до Краси Радков в едно от редките си интервюта пред медиите.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/