Българският Хълк тренира змии

17 January 2022
Борислав Радославов
Щерю гушка питона Силвестър Сталоун / Снимки: Личен архив и bTV
Щерю гушка питона Силвестър Сталоун / Снимки: Личен архив и bTV

Завръща се ударно в "България търси талант"

Дресира питона Силвестър Сталоун, игуани и папагал

Българският Хълк тренира змии!

Самородният талант Щерю Щерев от Пещера, който на два пъти направи фурор в "България търси талант" с превъплъщенията си прочутия филмов герой и световната кинозвезда Стивън Сегал, се завръща ударно в телевизионното риалити. Сега охранителят в местния винпром се е заел с нова и още по-тежка задача - да дресира домашния си питон Силвестър Сталоун, двете женски игуани Анджи и Жожетка, както и говорещ папагал, който скоро ще купи.

Прегръдка с игуаната Анджи...
Прегръдка с игуаната Анджи...


...и приятелката й Жожетка

...и приятелката й Жожетка

Идеята на риалити звездата е армията от домашни любимци да изпълняват чинно неговите команди, а Щерю да се превърне в царя на екзотичните животни в България.

"След работа се заемам с любимите ми животни вкъщи и тренираме различни упражнения и движения. Подавам ръка на питона бавно и без резки движения, а той вече знае, че трябва да пропълзи по нея и да се увие около врата ми. Гушкам си го, целувам си го, показвам му как да се движи, накъде да тръгва и какво да прави", споделя пред "България Днес" мъжът и добавя, че купил влечугото през лятото за 250 лв. от зоомагазин в София.

Всекидневни занимания най-желаният ерген в Пещерско отделя и за женските си игуани, които са много послушни и изпълнителни.

"Когато наклоня глава наляво, и те си нагланят главичките. После надясно - и те така. Оварям уста, затварям, въртя глава в кръг и всякакви други изпълнения, които животинките повтарят след мен. Ще има и още много", повдига завесата на учебните занятия с тварите вкъщи Щерю, който по-рано си татуира логото и надписа на "България търси талант".

Щерю Иванчев от Пещера хвърли в невиждана еуфория зрители и жури на риалити формата в последното му издание. Докато в предходния сезон колоритният мъж влезе в ролята на анимационния герой Хълк, след това охранителят се представи на сцената като българския еквивалент на Стивън Сегал.

"Само Чък Норис е по-силен от мен! Сега се готвя за "Фермата" и тренирам, цепейки огромни дърва всеки ден", сподели тогава пред вестника българският Хълк.

Катето Евро, Славена Вътова, Любен Дилов и Ицо Хазарта се забавляваха от сърце на изпълненията на Щерю, който размята пред тях с бойни хватки макети на бандити в стил истинския Сегал. Мъжът демонстрира мускули и пози, които спечелиха усмивките на публиката. С три положителни вота и един отрицателен журито пусна Щерю Сегал напред в шоуто.

След емблематичното участие на пещереца в риалити формата той запретва ръкави за нови предизвикателства. Освен на кастинг за "Фермата" Щерю се готви и за участие в "Гласът на България", където да плени жури и зрители с едно от златните изпълнения на сръбската фолклегенда Миле Китич.

"Имам желание във всяко едно развлекателно предаване да участвам. Аз съм роден да правя шоу и да забавлявам зрителите. Нека ми се обадят и от "Комиците", а дотогава вече ще съм станал царят на екзотичните животни", сподели пред "България Днес" Щерю.

Риалити звездата като Хълк
Риалити звездата като Хълк

Афинитет пещерецът има също към "Забраненото шоу на Рачков" и това на Цитиридис.

"Мога да създавам емоции, забавление и добро настроение", категоричен е пред вестника Иванчев, който все още няма дама до себе си и търси истинската любов.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/