Дейвид Бекъм нарича Виктория "задник"

15 January 2022
БД Онлайн
Дейвид глези Виктория
Дейвид глези Виктория

Дейвид Бекъм нарича съпругата си Виктория "задник". Това разкри самата бивша певица и настоящ моден дизайнер. Тя показа бележка, оставена от съпруга й в кухнята. Дейвид е приготвил пакетирана храна за Виктория и пише: "Наслаждавай се на обяда, задник! Върни се вкъщи по-щастлива. Много любов, знаеш от кого".

Шегата е накарала г-жа Бекъм най-накрая да се усмихне. "Дори когато съм нацупена, той се грижи за мен. Благодаря за моя обяд", казва Виктория. Тя призна, че 2021 г. е била трудна година, но се надява тази да е страхотна. От своя страна Бекъм прави всичко възможно да угоди на съпругата си, с която са заедно от повече от 20 години. Наскоро той заведе Виктория и нейните родители на круиз с новата си яхта.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/