Владимир Кличко: Тайсън Фюри е лицемерен зобаджия

14 January 2022
24 часа онлайн
Владимир Кличко
Владимир Кличко

Легендарният бивш шампион в бокса Владимир Кличко не е доволен от критиката, която Тайсън Фюри каза по адрес на Александър Усик. Наскоро Фюри сподели, че Усик е малко стероидно човече, което взело титлите на Антъни Джошуа.

"Gypsy King" се закани, че ще върне титлите обратно във Великобритания. Тайсън е шампион в тежка категория нa WBC и се очаква защитата на титлата му да се проведе през март.

Явно критиката на Фюри не се хареса на Кличко, който реши да защити своя сънародник. Владимир припомни, че Фюри дал положителна проба за забранени вещества преди битката им и не трябва да критикува Усик, предава "Фокус".

Фюри и Кличко се биха през 2015 година и тогава Тайсън детронира Кличко и му взе титлите в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO и IBO. В своя акаунт в социалните мрежи Кличко написа следното за Фюри:

Тайсън Фюри, ти също имаш недостатъци и не трябва да критикуваш другите. Неотдавна преди битката ни ти всъщност даде положителна проба за забранени вещества.

Всеки може да го провери в Гугъл. Бъди класен. Усик ще бъде шампион, а ти си лицемер.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/